In slaap vallen.

  • #1

    Tijdens de dag en vooral tijdens het auto rijden krijg ik, op onvoorspelbare momenten, een aanval van sufheid en vermoeidheid. Als ik dan stop op een parkeerplaats dan slaap ik 10' en dan is alles terug in orde. Het gebeurd zowel 's morgens als 's namiddags. Ook tijdens een lunch met vrienden komt me dit voor, hetgeen uiteraard heel vervelend is. De ogen vallen toe en soms vertel ik iets onsamenhangend.
    De gasten zien aan mijn ogen dat ik erg suf word en ga in slaap vallen.
    Het 'vechten' ertegen is onmogelijk en geeft een erg ongemakkelijk gevoel.
    Het vervelendste is dat ik zelf geen enkel aanknopingspunt kan vinden en ook geen oorzaak kan aanduiden. Er is geen enkele regelmaat te vinden.
    Mijn nachtrust is heel normaal.
    Wat kan ik er tegen doen ???

    Reageer
    #2

    Klinkt als narcolepsie. Je kunt je afvragen of verkeersdeelname veilig is.

    Reageer
    #3

    Ga met de klachten naar de huisarts en laat een bloedonderzoek doen

    Reageer
    #4

    huisarts kan eerste stap zijn. Daarnaast kan een natuurgenezer naar het hele plaatje kijken, zoals ook voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding, tekorten aan voedingsstoffen. Zo kan brood en vooral in Hollandse hoeveelheden ontregelend werken. Beter een beetje brood bij de maaltijd dan veel brood met dun beleg.

    Reageer
Reageer op: In slaap vallen.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief