Al 12 jaar doodop

  • #1

    Hi,

    Ik ben al ongeveer 12 jaar dood en doodop. Dit is dus sinds mijn 11e bezig. Na een dagje uit kon ik 2 weken niets ondernemen omdat ik zo moe was. Nu heb ik geleerd beter om te gaan met mijn “energie”, echter kan ik nog steeds maar 2 dagen werken ongeveer en als ik meer dan dat werk raak ik erg overbelast en ziek.
    Ik ga moe naar bed en word moe wakker. En dan bedoel ik echt zo’n moe van, mijn ogen vallen dicht en naar de keuken lopen voelt al als te veel werk. Ik heb nu ook een kindje van 4 maanden en nu is het nog erger geworden. Ik ben echt doodop en voel me ziek. Mijn lichaam doet pijn, ik heb overal last en hierdoor weinig levenslust.

    Na duizenden bloedtesten en andere testen waar nooit wat is uitgekomen ben ik doorgestuurd naar het ziekenhuis (de internist).

    Toch ben ik nieuwsgierig of iemand ervaring heeft hiermee? Wat was het?

    Reageer
    #2

    Een complementair genezer kan naar je hele gezondheidssituatie kijken dus oa voedingspatroon, darmflora, hormoonhuishouding en adviseren over voedingssupplementen. Op alternatief vlak zijn andere testmethoden waarmee je meer zaken kan opsporen. Weet niet of je de pil hebt gebruikt. Die werkt ontregelend op je eigen hormoonhuishouding en oa ook schildklierhormonen.

    Reageer
    #3

    Zit je weleens in de Zon? En slik je D3 om eventueel tekorten aan te vullen? Een Vitamine D tekort kan heel heftige klachten geven, vooral geestelijk. Het heeft mij ook heel veel goed gedaan toen ik noodgedwongen gezonder ging leven. Een van de eerste dingen die ik veranderde was dus het aanvullen van tekorten. Voorheen had ik nergens zin in en kwam ik bijna niet buiten, maar na het slikken van D3 werden mijn ogen geopend en sindsdien nooit meer onderschat wat het lichaam nodig heeft om zich goed te voelen.

    Reageer
Reageer op: Al 12 jaar doodop


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief