ONBEHAAGELIJK/SLAP GEVOEL IN ARMEN EN BENEN

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi mensen, ik heb lang nagedacht om dit te posten omdat ik echt het idee dat niemand deze specifieke klachten heeft. Maar vandaag me zelf toch een duw gegeven om dit te posten.
  Ik heb sommige dagen een heel vies gevoel in me lichaam.. Heel slap gevoel. het is zo'
  n vies gevoel dat je helemaal geen zin hebt om buiten de deur wat te doen!
  Je hele leven word er mee belebberd. Voor mijn eigen gevoel voelt het alsof er iets fout gaat met het brandstof omzetten van voeding naar energie.
  Ik heb vanmorgen mijn suiker laten prikken toen ik me zo slecht voelde en die was toen 5.8 Elke keer als ik dit gevoel heb dan denk ik dat het aan me bloed suiker ligt. Let wel op kracht kan ik gewoon zetten, maar het voelt vies. Alsof de spiervezel op is.
  Ik vraag me echt af wat dit is. In me jeugd had ik dit ook wel eens een keer in de week een uurtje. maar nu heb ik het soms dagen lang! ik heb de afgelopen jaren, allemaal spieronderzoeken gehad waar allemaal niks uit kwam. Ik heb ook me bloed laten prikken op bijna alles en daar is ook niet echt waar raars op te vinden. ik hoop dat er iemand in Nederland is die weet wat dit is, ik ben al zo lang zoekende! Tevens heb ik ook een vieze gemene mentale vermoeidheid die me constant gijezelt. Dit is zo niet leuk meer! en je krijgt het ook niet weg gewerkt met een dagje goed slapen.
  ik hoop dat er iemand antwoorden heeft

  Groetjes

  VLeugel

  Reageer
  #2

  Bij gewoon bloedonderzoek kan je maar beperkt dingen zien. Zo kan de vitamine b12-waarde in je bloed normaal of hoog zijn maar in de lichaamscellen toch te weinig. Bij schildklierproblemen ligt het er ook aan wat je precies meet en dan nog. Bijvoorbeeld met een kinesiologie kan je laten testen wat je lichaam nodig heeft dus een natuurgenezer.

  Ik zou ook eens kijken naar je voedingspatroon. De trend van tegenwoordig om minder of geen vlees te eten, kan zorgen voor tekorten en voor ontregeling van je schildklierhormonen. Belangrijk is om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels, zodat je bloedsuikerspiegel op peil blijft en is ook beter voor je hormoonhuishouding.

  Denk daarnaast aan de invloed van electromagnetische velden, zoals van wifi.

  Reageer
Reageer op: ONBEHAAGELIJK/SLAP GEVOEL IN ARMEN EN BENEN
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief