DE MEEST EXTREEMSTE VORM VAN VERMOEIDHEID

Online ZorgZus
 • #1

   

  Waar zal ik beginnen.

  Ik heb al geruime tijd een vermoeidheid die totaal niet aangenaam is.

  Het is geen vermoeidheid zoals een crash wat ieder mens wel eens heeft, wat even zijn piek aan raakt en vervolgens langzaam weg sibbelt. Nee! Deze vermoeidheid heeft meerdere lagen en is vrijwel constant aanwezig. Een vermoeidheid die een 0,0 percentage van leven geeft.

  Deze vermoeidheid is nu zo erg geworden, dat het vrijwel ook me spieren / ledematen in sijbelt.

  Ik moet er wel bij zeggen dat kracht ( dus als je me vraagt even snel iets zwaars te tillen ) wel nog gewoon t zelfde is. Het is gewoon echt het gevoel alsof je het niet lang vol kan houden, alsof de spier EXTREEM op marathon is gezet.( spaghetti benen )  Mensen ik hoop dat iemand me de juiste richting in kan sturen, want ik ben op zoek naar een oplossing of iemand die het ook heeft.

   

  De vermoeidheid komt in de vroege middag op.. na het koffie drinken en het onbijten, kan ik de klok op 13:00 zetten voordat het langzaam me lichaam betreed.. Alsof iemand me van te voren een spuit geeft waardoor ik langzaam het hoogste bevel over me lichaam begin kwijt te raken. Ik had dit vroeger ook wel eens heel kort, maar nu heb ik deze vermoeidheid constant. Mentaal heb ik het dan ook zo zwaar, de vermoeidheid zit dan ook achter me ogen, en alles in me hoofd voelt zwaar aan, helder denken is bijna niet mogelijk. Ik moet dan gaan liggen. Me hoofd word dan ook warm, ( geen koorts ) en ik voel de energie uit me hoofd trekken. Ik ben inmiddels al bij de dokter geweest, in het vermoeden werd er vaker aan suiker gedacht, maar dat was meestal altijd goed.  Mensen dit klinkt mnisschien heel raar,  maar de gouden tip die leid naar het herstel van me gezondheid wil ik ruim financieel belonen. Want me kwaliteit van leven is momenteel even erg als iemand die gehandicapt is. En ik begin langzaam wanhopig te raken.

   

  Onderzoeken verleden :

   

  Verschillende keren emg gehad.

  Verschilende keren bloed prikken laten doen.

  Reumatoog

  Spierziektes zijn uitgesloten ik had een paar keer verhoogde ck waarde : 200

  Maar dit was naderhand weer normaal.

  Ook heb ik een  operatie gehad aan me nek c6/ klein titanium plaatje aangeracht.

  Suplementen wat ik zelf slik zijn :

  b12/vitamined3/magensium/cbdolie/q10

  Groetjes ikke...

  Reageer
  #2

  Heb je misschien veel stress of spanningen (gehad)? Hoe oud ben je?

  Reageer
  #3

  35.

  ja, VEEL stress gehad.

  en spanningen.. maar het voelt als een brandstof probleem .. na  het eten word het 100x erger.. en kan je me van de grond rapen

  Reageer
  #4

  Dan kan het toch heel een gevolg daarvan zijn.
  Doe eens onderstaande testen
  https://www.psyned.nl/zelftest/burnout-test/
  https://www.dokter.nl/ggzonline/

  Reageer
  #5

  Burn out kan je daar slapheid van in de spieren krijgen?

  Reageer
  #6

  Ja dat kan net als de andere klachten in je andere topic onder vleugelflitser

  Reageer
  #7

  John nog een vraagje, want het zat me niet lekker... maar waarom kom ik deze klacht nergens tegen bij mensen? deze specifieke klacht : Slap gevoel in benen en armen
  u hebt toch de benodigde ervaring he...

  Reageer
  #8

  Misschien omdat niet iedereen met die klachten hier op het forum zit?
  Er zullen meer mensen met dergelijke klachten zijn die dat niet openbaar maken,dan jij hier of ergens anders online tegen komt.
  Niet iedereen loopt daar mee te koop.
  Maar het kan natuurlijk wel algemeen bekend zijn welke klachten bij een burn out horen,omdat artsen en hulpverleners dat documenteren.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Suzan sorry hé, ik wil niemand beledigen of irriteren.
  Ik ben een beetje gefrustreerd dus nogmaals sorry.
  Ik ben op zoek naar een antwoord waarom dat precies kan.
  En zelfs dokters die me geen antwoord kunnen geven.
  Al was het een simpele uitleg, was ik al blij geweest.

  Reageer
  #10

  Hoi,

  Je irriteert ook niemand hoor!
  En ik snap ook dat je je gefrustreerd voelt.

  Extreme vermoeidheid bij een burn out zal een teken zijn van je lichaam dat je het op dat moment echt rustiger aan moet gaan doen.
  Je lichaam is op en kan even niet verder en waarschijnlijk heb je dat al een tijdje genegeerd.
  Dat uit zich in een oververmoeid en lamlendig gevoel.
  Bij jou gaat dat in je spieren zitten, ik ga bijvoorbeeld overgeven als ik te lang signalen van mijn lichaam negeer.

  Het is als het ware je lichaam wat aan de noodrem trekt.
  Ik denk dat dat de allersimpelste manier is om het uit te leggen

  Reageer
  #11

  bednakt susan!

  betekend veel voor me dit.

  Reageer
  #12

  Graag gedaan!
  En bedenk dat je echt niet de enige bent met dergelijke klachten.
  Zorg goed voor je zelf, wees niet te streng voor je zelf en bovenal, schaam je vooral niet om hulp te zoeken bij het oplossen of aanpakken van de oorzaak van je problemen.
  Bijvoorbeeld gesprekken met een hulpverlening/psycholoog of een fysiotherapeut die je beter leert ontspannen en weer vertrouwen in je lijf te krijgen.
  En neem vooral je tijd om te herstellen, laat je niet opjagen door je omgeving.
  Als jou lichaam aan de bel trekt dat je het rustiger aan moet doen, is dat een teken wat je niet moet negeren.

  Reageer
  #13

  Bloedonderzoek zegt maar beperkt iets. Zegt vooral iets over wat er in je bloed zit. Zelf waarschijnlijk het grootste deel van m'n leven rondgelopen met schildklierproblemen, zonder dat dat uit onderzoek kwam. Bijvoorbeeld met kinesiologie kan je testen wat je lichaam nodig heeft.

  Wat je voedingspatroon belangrijk om te zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Matig met snelle suikers. Als je weinig energie hebt, kan het goed zijn om warme dingen te eten. Denk bijvoorbeeld aan een zelfgemaakte maaltijdsoep met wat brood.

  Weet niet waarom die operatie nodig was maar zal ook niet voor niets zijn. Misschien dat daar nog iets voor nodig is.

  Je geld kan je beter investeren in je eigen gezondheid dan mensen belonen voor een tip.

  Reageer
  #14

  Ik heb ook last van vermoeidheid en pijnlijke benen. Ik ben doorverwezen naar een slaapcentrum en het blijkt dat ik slaapapneu heb. De behandeling slaat aan, ik ben minder vermoeid! Misschien helpt het jou ook.

  Reageer
  #15

  Voeding heel belangrijk, net als wat Catootje zegt. Nodige Vitamines en mineralen vitaal voor een gezonder lichaam.

  Wat betreft die vermoeidheid dat steeds weer op hetzelfde moment de kop op komt steken geeft mij het idee dat dit wellicht met "stralingsovergevoeligheid" te maken kan hebben. Veel van ons ervaren dan ook wat wij noemen "dodelijke vermoeidheid" als er bepaalde velden binnen komen van get gebruik van draadloze apparaten. Velden die zich in de kamer vullen en soms wel 2 huizen verder te voelen zijn.

  Het kan een buurman of vrouw zijn die op dat moment wat in gebruik neemt. Er is tegenwoordig zo veel dat het moeilijk te zeggen is welk apparaat hier voor zorgt. Het kan een Laptop zijn of Computer, Tablet, Televisie(veel Smart), of wat anders.

  Je hebt het over iets waar je je klok gelijk op kunt zetten, en dat is iets waardoor veel mensen erachter komen stralingsgevoelig te zijn. De een voelt wat minder de ander wat meer. Of je bent het zelf wanneer je iets aanzet, dat kan ook nog. Maar je zou in ieder geval kunnen rondvragen bij buren in een straal van 20 meter ofzoiets.

  Afschermen van bepaalde muren is misschien een oplossing. Reddingsdekens met een zilver/goud kant van folie weren sommige velden goed. Deze zijn heel goedkoop te krijgen en zo kun je op een goedkope manier vaststellen of je daadwerkelijk overgevoelig bent voor de draadloze communicatievelden.

  Reageer
Reageer op: DE MEEST EXTREEMSTE VORM VAN VERMOEIDHEID
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief