continu vermoeid soms duizelig

 • #1

  Hoi

  Sinds een paar weken ben ik bijna elke dag heel vermoeid. Er komt dan vaak s avonds nog eens bij dat ik me draaierig voel, dit weekend zelfs bijna heel de dagen.

  Ik heb laatst heel wat dingen in mijn bloed laten testen

  b12 / ijzer / vit d / schildklier etc maar hier kwam niks uit. Mijn B12 was wel weer aan het verlagen.

  Voor de rest ben ik juist de afgelopen maanden veel gezonder bezig, meer bewegen meer sporten minder koffie minder suikers etc. Zeer moeilijk te plaatsen voor mij op dit moment.

  Reactie
  #2

  Belangrijk is in elk geval een stabiele bloedsuikerspiegel. Combineren van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment helpt de suikers langzamer op te nemen. Matig met snelle suikers. Geraffineerde suikers beter laten staan. Een appeltje uit het vuistje kan zeker als je al ontregeld bent, zorgen voor pieken in je bloedsuikerspiegel. De trend  van tegenwoordig om minder of geen vlees te eten, kan zorgen voor allerlei tekorten, zoals carnitine, creatine en zink.

  Bloedonderzoek zegt wel wat maar niet alles en er wordt maar op een paar stofjes getest. Een magnesiumtekort kan je bijvoorbeeld niet meten op bloedniveau. Een complementair genezer kan verder met je kijken en meer stofjes testen, bijv met spiertest.

  Denk verder aan de invloed van electromagnetische velden, zoals van wifi, smartphone en electrische wekker op je gezondheid.

  Reactie
Reageer op: continu vermoeid soms duizelig
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief