Sneller moe als voorheen

  • #1

    Ik merk sinds 1/2 jaar dat ik op sommige dagen me s'avonds vermoeider voel als andere dagen. Slaapproblemen heb ik totaal niet, wordt ook niet echt moe wakker, zo erg is het ook niet dat ik niks kan doen. Ik sport 3-4x per week zonder enige problemen. Verder let ik goed op mijn voeding en gezondheid.

    Mijn probleem is nogal moeilijk uit te leggen maar here we go,

    Wat ik merk is dat mijn huid, en vooral gezicht (aangezien die nooit bedekt is uiteraard), op de een of andere manier niet goed de buitenlucht kan 'opvangen'. Als ik langere tijd buiten ben voor wat voor'n reden dan ook dan is mijn gezicht wat bleker en oog ik ook moe. Ik heb dit ook wel is te horen gekregen van andere mensen, terwijl ik werkelijk nog nooit in mijn leven te horen heb gehad dat ik er moe uitzag! (dit was na een wandeling s'avonds door de stad in de winter). De tijd, plek, weer of wat dan ook maakt volgens mij ook niet echt uit waardoor ik me sneller moe voel en ook moe oog. (wat bleekjes etc.) Elke dag als ik naar mijn werk ga, fietsen naar de trein, dan lopen, oog ik ook wat bleker en begint het moment al van moe worden. Eenmaal binnen is er niks aan de hand(!), en verkleurd mijn huid ook langzaam weer naar een wat normale kleur.

    Wat is dit in godsnaam? Iets met weerstand? Het is letterlijk vermoeiend, mijn humeur wordt er ook niet beter van en je oogt minder fris terwijl ik juist een energiek en fit persoon ben.

    Reageer
Reageer op: Sneller moe als voorheen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief