Vergeetachtig

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jongen van 19 jaar oud. Sinds 1 jaar ben ik erg vergeetachtig ik kan soms de raarste dingen vergeten ik vergeet bijvoorbeeld wel eens waar ik mijn fiets neer heb gezet. Nu vind ik dat erg vervelend en ben ik er veel mee bezig. Ook voel ik mij niet op mijn plaats op school. Kan een oorzaak van vergeetachtigheid ook continue spanning zijn? Zo niet, wat kunnen andere oorzaken zijn?

    Met vriendelijke groet,

    Anoniem

    Reageer
    #2

    spanning en stress kunnen dat zeker veroorzaken.

    Reageer
    #3

    Je voedingspatroon  kan ook meespelen en tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Ook electrosmog van onze moderne apparatuur en wifi kan klachten geven. Verder zou ik dingen die je doet heel bewust doen, waardoor je ze minder snel vergeet. Misschien iets van yoga of andere ontspanning doen. Als je je niet op je plaats voelt op school, zou ik daar eens over praten. Misschien dat de school niet bij je past, misschien dat er iets moet gebeuren om je zekerder te voelen. Misschien dat je hooggevoelig bent en moeilijk in het huidige systeem past.

    Reageer
Reageer op: Vergeetachtig


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief