Please help!

  • #1

    Hallo iedereen,

    Hopelijk herkent iemand mijn klachten.

    Vorig jaar heb ik 2 maanden stekende pijnen in mijn linkerpols gehad. Nu een jaar later zijn die steken terug. Ze komen ook voor in beide benen en rechterpols. Dit duurt nu zo’n acht weken. Mijn linkerwijsvinger (waar ik meeste pijn heb) is krom gaan staan.
    De pijn wordt erger bij kou.

    Hiernaast kamp ik met erge vermoeidheid. Kan door de moeheid ook niet werken helaas. Benen voelen zwaar aan, krachtverlies als ik loop. Loop erg langzaam en ben heel snel buiten adem.

    Overige klachten zijn: hoofdpijnen, licht in hoofd/duizelig, concentratie verlies, jeuk op plekken waar pijn zit, rusteloze benen s’avonds, slecht in slaap komen, droge mond, vocht vasthouden en knakkende gewrichten (eerst nooit echt last van) & heb het bijna altijd koud (zelfs al ben ik dik aangekleed)

    Herkent iemand mijn klachten en heeft u tips? Loop al bij een neuroloog, internist die wisten het niet. Nu naar reumatoloog. Al getest op pfeiffer en broertje van, dat heb ik niet ook geen vitamine tekorten..

    Heb sowieso ook prikkelbare darm syndroom weet niet of dat verband heeft met dit... denk namelijk aan fibromyalgie.

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2
    Reageer
    #3

    Dank voor uw reactie!

    Mijn score op de test is 49 dus hoog alleen het gekke is dat ik mijzelf niet helemaal herken in de klachten. (Ja sommigen) maar geen last van pijn op de borst, ook niet echt diep ademhalen of hartkloppingen en het lijkt me dat je daar echt last van moet hebben bij hyperventillatie of kan het alsnog?

     

    Reageer
    #4

    Daar hoef je niet perse last van te hebben. En soms kan het zo zijn dat er wel kenmerken zijn, maar je die zelf helemaal niet in de gaten hebt. Vooral als je er al langer last van hebt  en het is chronische hyperventilatie geworden.

    Heb je misschien veel stress of spanningen (gehad)?

    Reageer
    #5

    Niet zo zeer stress maar wellicht wel gespannen. Heb de afgelopen maanden heel veel gewerkt (horeca) en daarbij ook gesport (3 a 4 dagen intensief). Dus sprake van gespannen spieren/lichaam is aanwezig, aangezien ik ook niet altijd voldoende slaap heb gehad. Ben graag een bezig bijtje haha 🙂

    Reageer
    #6

    Ja, maar zo kun je jezelf wel eens een keer voorbij hollen... je lichaam gaat dan wel een keer reageren.

    Reageer
    #7

    Ja dat weet ik, ga hier ook verandering in brengen. Lig nu al aantal weken plat en probeer langzaam energie en kracht op te bouwen, maar helaas ervaar ik veel pijnen in spieren na een wandeling.

    Reageer
    #8

    Misschien goed om het eens met je huisarts te bespreken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Denk vooral ook aan de factoren voeding en tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Beter zorgen voor volwaardige voeding met complexe koolhydraten, voldoende eiwitten, gezonde vetten en voldoende vezels bij elk eetmoment. Hierdoor blijft je bloedsuikerspiegel, wat beter is voor je hele gezondheidstoestand. Ook zorgen voor oplosbare vezels, ook al vanwege je darmproblemen. In een middel als Colon Clean zitten psyllium en inuline, die de darmwerking gunstig beïnvloeden. Inuline helpt ook je bloedsuikerspiegel stabieler te houden.

    Ik weet niet of je man of vrouw bent. Eventuele hormonale anticonceptie kan ook klachten geven.

    Ook kan je tekorten hebben aan diverse vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Bloedonderzoek zegt wat dat betreft niet zo  heel veel. Een magnesiumtekort  kan je bijvoorbeeld niet aantonen op bloedniveau. Denk verder  aan stoffen als zink, vitamine B C en D en omega 3. Gebruik zelf 5htp om beter te slapen. Bij knakkende gewrichten kan natrium Chloratum helpen. Eventueel laten testen op alternatief gebied wat jouw lichaam nodig heeft.

    Denk verder aan de invloed van electrosmog. Ook is het aan te bevelen om metaalvrij te slapen, wat zorgt voor een betere aarding en meer ontspannen.

    Reageer
    #10

    Hoi! Voor de mensen die in de toekomst zich herkennen in deze klachten dacht ik even de uitslag te vermelden van mijn ziekenhuisonderzoeken. Het is dus fibromyalgie.

     

    Groetjes!

    Reageer
Reageer op: Please help!


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief