stekende pijn in mijn linker onderbuik

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb een tijdje last van mijn linker onderbuik, waarbij ik een stekende en zeurende pijn heb. Ik moet wel laatste tijden vaker plassen. Eerst dacht ik aan een blaasontsteking maar heb mijn urine laten nakijken, maar niks bijzonders.

    Wat ik dus erg appart vind is dat de pijn bijna altijd 2 weken VOOR mijn menstruatie komt. Gisteren had ik een ongelooflijk pijn een opgeblazen gevoel zodra ik bijvoorbeeld een wind liet dan deed het al erg pijn etc. Ik heb trouwens ook erg last van winderigheid.

    Ik zie trouwens geen bloed in mij urine helemaal niets bijzonders eigenlijk, alleen maar dat zeurende pijn ๐Ÿ™ Ik ben hiervoor ook naar een echo geweest en die konden niets vinden. Mijn tante heeft eileider kanker en ben bang dat het erfelijk is, ook al ben ik 22 jaar. De arts denkt dat het door mijn obstipatie komt maar daar heb ik ook geen last meer van. Ik weet het echt niet meer? Kunt u mij helpen?

    Reageer
    #2

    Gebruik je de pil?

    Reageer
    #3

    Het kan ook ovulatiepijn zijn. Aangezien het rond je ovulatie gebeurt.

    Reageer
Reageer op: stekende pijn in mijn linker onderbuik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief