Rechter onderbuik koliekpijn

Online ZorgZus
  • #1

    Inmiddels loop ik al 2 maanden met pijn in mijn rechteronderbuik. Het heeft effect op mijn darmen, ontlasting (soms dun, som aandrang maar komt niks), heb koorts gehad, maar ook op mijn menstruatie. Tijdens mijn menstruatie is de pijn wonderbaarlijk weg, maar komt weer terug na mijn menstruatie en naarmate ik beweeg of sport. De pijn komt in aanvallen (de duur en level van pijn worden steeds langer en erger) en lijkt op koliekpijn. Na 2 echo’s en een ct scan valt er niks te vinden. Er werd gedacht aan een cyste op mijn rechtereierstok.
    De opbouw hiervan lijkt wel te zijn gekomen na mijn zwangerschap vorig jaar september/oktober. Toen heb ik een miskraam gehad.
    Ik ben ten einde raad, want ik weet het niet meer. En de arts op de SEH die dacht dat ik voor een menstruatiekramp kwam.
    Iemand die dit herkent?

    Ik heb dit in 2022 ook gehad, alleen niet in de mate zoals nu.

    Reageer
    #2

    Dat is dan toch een vraag voor de gynaecoloog. Er zal nog wat onderzoek gedaan moeten worden

    Reageer
Reageer op: Rechter onderbuik koliekpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief