hpv en bacteriële infectie gevonden

Online ZorgZus
 • #1

  Ik kreeg net het bericht dat er bij mij het HPV met afwijkende cellen zijn gevonden. Pap 2. Maar ook bacteriële infectie of iets. Nu word ik doorgestuurd naar de gynaecoloog, waarvoor is dat nodig? en want voor bacteriële infectie zou het kunnen zijn?

  Reageer
  #2

  Moeilijk te zeggen welke bacterie dat zal zijn. Maar daar ga je dan dus ook naar de gynaecoloog voor. En verder ook om uitleg te krijgen over de uitslag van het uitstrijkje en hoe daarmee verder

  Reageer
  #3

  Ja dat snap ik ook wel dat het moeilijk te zeggen is. Maar de schrik zit er enorm in. En ik zit tegen een paniekaanval aan te hikken.

  Reageer
  #4

  Voordat je nou in paniek raakt, eerst maar eens naar de gynaecoloog. Dat is een logische vervolgstap als een pap2 uitslag krijgt

  Reageer
  #5

  Maandag heb ik een afspraak bij de gynaecoloog. Maar toch vind ik het allemaal heel spannend. En daardoor dus slecht slaap en daardoor ga piekeren en daardoor is de kans op een paniekaanval weer groter.

  Reageer
  #6

  Heel vaak wordt het HPV virus door seksueel contact overgebracht. Het kan echter vele jaren duren voordat er dan klachten/problemen gaan ontstaan.

  Reageer
  #7

  We zien wel maandag. Ik probeer zoveel mogelijk afleiding te zoeken. Bedankt in ieder geval voor uw tijd en reacties.

  Reageer
Reageer op: hpv en bacteriële infectie gevonden
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief