Contactbloeding, hpv pos en toen nega

  • #1

    Goedenavond.
    Ik heb een vraag, ik heb 2 jaar geleden HPV gehad. Hier kwam ik achter omdat ik last had van contactbloedingen. Maar nu zie ik dat over het algemeen de klachten van hpv anders zijn dan contactbloedingen.

    In januari 23 heb ik opnieuw laten testen en was ik hpv vrij. Ook snel na de besmetting geen last van contactbloedingen niet zo ernstig als eerst, alleen af en toe de ochtend erna roze kleurig tijdens wcgang, heel weinig.

    Maar nu is mijn vraag, heb ik dan al die tijd al een voorstadia gehad van baarmoederhalskanker omdat ik contactbloedingen had? Aangezien ik in 23 wel negatief was van HPV.

    Groet Ilse

    Reageer
    #2

    Nee, want dat was dan wel gezien met de uitstrijkjes

    Reageer
    #3

    Oke, en nu ik pap2 heb. Hebben mijn miniskuule contactbloedingen zoals er boven benoemd te maken met pap2?

    Meestal slik ik niet door en duurt het 5/6 weken tot nieuwe menstruatie. Wel heb ik meestal in de 3e week van cyclus heel licht roze bloed verlies. Is dit normaal/ door de pil want vaak altijd in die week.
    Groet Ilse

    Reageer
    #4

    Daar kan ik geen antwoord op geven. Dat zou je dan toch met de gynaecoloog moeten bespreken. Het kan ook door de pil komen. Misschien is ze te licht

    Reageer
Reageer op: Contactbloeding, hpv pos en toen nega


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief