zwaarlijvigheid en kapot gaan in schaamstreek

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo , ik ben Anja. Ik weeg momenteel 178 kg en ben 24 jaar  Ik ga kapot in mijn schaamstreek. Wat raden u mij aan laat ik mijn schaamhaar afscheren zelf kan ik het niet door mijn dikke buik of beter niet en waar kan ik terecht voor mijn zwaarlijvigheid ??

  Graag reactie a u b

  Reageer
  #2

  Ga naar de huisarts voor de zwaarlijvigheid en vraag een verwijzing voor de diëtiste.

  Reageer
  #3

  Een dietiste alleen gaat volgens mij niet werken en wat doe ik met dat kapot gaan in mijn schaamstreek ?? Ik ben reeds bij een dietiste geweest .

  Reageer
  #4

  Dan moet je dat met de huisarts bespreken.

  Reageer
  #5

  Wat het afvallen betreft, is het belangrijk om te zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Je zou wat kunnen opzoeken over insulineresistentie omkeren. Belangrijk is om langzame koolhydraten te combineren met eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Beter dus weinig of geen fruit maar wel extra groente.

  Regelmatig eten maar niet te vaak. Bijvoorbeeld beter niet meteen 's ochtends heel vroeg eten. Liefst bewegen voordat je gaat ontbijten.

  Verder belangrijk om je lichaam te ontgiften en je darmen te reinigen. Een darmkuur op  basis van oliepalmvezel kan dan helpen. Beter wel advies vragen over je hele gezondheid. Bijvoorbeeld een orthomoleculair therapeut. Bepaalde voedingssupplementen kunnen namelijk meehelpen de insulinegevoeligheid te verbeteren. Ook edelgistvlokken kunnen helpen voor je bloedsuikerspiegel.

  Zelf trim ik mijn schaamstreek met een mechanisch trimmertje. Is volgens mij niet meer in de handel. Was van Venus. Kon een restantje nog ergens bestellen. Anders toch iemand vragen. Vraag je niet zo snel aan een vriendin maar goed.

  Reageer
  #6

  Inderdaad dat is niet zomaar iets dat u gemakkelijk aan iemand anders vraagt .Ik heb het aan mijn nicht gevraagd en na wat zeuren is zij mij komen scheren Ze heeft het niet gemakkelijk gehad ik  moest mijn buik omhoog houden zodat ze mij in die plooien ook kon scheren , ik moest ook mijn dijen wijd open doen zodat ze  mijn schaamlippen ook kon scheren  Ze heeft het wel eerst moeten kort knippen met de schaar want het was zeer  lang doordat het  maanden niet gesneden was Ze heeft mij belooft als ik vind dat het nodig is dat zij mij gaat komen scheren Dat probleem is opgelost , ik  moet nu wel kijken hoe ik ga kunnen vermageren Ik ga beginnen met meer groenten te eten , fruit eet ik bijna niet                 groetjes Anja

  Reageer
  #7

  U vraagt zich misschien af hoe ik vroeger mijn schaamhaar afdeed . Ik deed het op de tast en het was nooit mooi af. Nu de verpleegster mij komt verzorgen wil ik hebben dat ik  mooi geschoren ben, daarom vraag ik het nu aan mijn nicht

  Reageer
  #8

  Volgens mij vraagt zich dat niemand af! ik denk niet dat iemand daar in geïnteresseerd is hoe je dat doet en wie het doet.
  Dit is een medisch forum. Het afslanken hoort hier thuis. Maar de uitvoerige weergave wat je met je schaamhaar doet hoort hier dus NIET thuis. Dus hier nu niet meer over je schaamhaar.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  O k John , het is wel door mijn zwaarlijvigheid en het kapot gaan in mijn liezen dat ik daar over begonnen ben he anders had ik daar nooit over gesproken . het is wel de oorzaak dat ik kapot ga in mijn liezen  daarom moet het af

  Reageer
  #10

  Ik ben voor mijn zwaarlijvigheid bij  een specialist geweest hij heeft mij een streng regime voor geschreven en ik moet ook bij een therapeut gaan. Als ik  genoeg afval  op enkele maanden wil hij mij wel een maagverkleining geven , ik moet daarna wel op mijn voeding blijven letten anders heeft het geen zin zegt de specialist Voor dat kapot gaan  in mijn liezen raad hij mij aan om na het scheren zinkzalf te gebruiken tegen  ontstekingen of kapot gaan dat zou moeten  veel beter zijn

  Reageer
Reageer op: zwaarlijvigheid en kapot gaan in schaamstreek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief