Geurtjes…

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi!

    Ik heb sinds kort een vriend, die laatst een opmerking maakte dat mijn vagina naar vis rook. Deels maakt mij dat niet zo heel veel uit, hij zei ook kan je niets aan doen, alleen achteraf gezien dacht ik shit hey... Als ik voor n aantal dagen bij hem ben zijn we bekand iedere dag wel actief bezig, dus ja, ook ik merkte de geur op. (Alleen actief zonder condoom)

    Ik ging er dus vanuit dat ik het was, wilde dus aan de sapjes en cranberry pillen gaan om te kijken of dat zou werken. Zo niet, om dan een check up to doen voor een schimmel.

    Nu ben ik 3 weken thuis en eigenlijk kort nadat ik weer thuis was merkte ik op dat de geur verdwenen was. Voor de sapjeskuur eigenlijk.

    Is dit gewoon mijn PH waarde die sterk in de war raakt? Als ik het schimmel zou hebben zou ik het nu ook nog moeten hebben (beide ook soa vrij). Hij ruikt/smaakt namelijk niet gek. Dus hij is ook niet de “stinkerd”. Het is dus echt iets waar ik niets aan kan doen (of wel?) en daar baal ik wel van...

    Reageer
Reageer op: Geurtjes…


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief