Veel afscheiding en kloppend gevoel

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben een beetje ten einde raad.
  heb inmiddels al vaak de huisarts, gynaecoloog, Maag lever darm arts en uroloog gezien voor allerlei onderzoeken.

  2 jaar geleden begon bij mij de hevige buikpijn en ik had ineens veel meer afscheiding. Ik ben 2 jaar geleden behandeld voor chlamydia en daarna begonnen de klachten. In 2 jaar tijd nog 3 x getest op allerlei soas en daar kwam niks uit. Veel buikpijn, veel afscheiding (althans, soms is het gewoon alleen vocht). Als ik buk, ga zitten of hardloop dan druppelt het letterlijk m’n onderbroek in. Ik heb daarnaast ook een kloppend gevoel bij m’n clitoris en heb ook het gevoel dat tijdens de seks de penis niet makkelijk de vagina in kan. Alsof er iets voor zit. Herkent iemand zich in deze problemen? De huisarts of ziekenhuis bezoeken gaat een beetje lastig met Corona tegenwoordig. En heb al zoveel artsen gezien die elke keer niet weten wat er loos is

  Reageer
  #2

  Vraag dan eens om te testen op LVG

  Reageer
  #3

  Ik herken je klachten deels. Ik had ook heel veel last van overmatige afscheiding, waardoor ik letterlijk 2x per dag een schone broek aan moest doen. Ook veel stekende buikpijn. Bij mij bleek het te komen door een bacteriële vaginose, die door een andere bacterie werd veroorzaakt dan normaal. De artsen begrepen ook eigenlijk niet hoe die bacterie daar terecht kon komen. Na een zware antibioticakuur en vitaminepillen is het bij mij overgegaan.

  Reageer
  #4

  @john

  wat is LVG?

   

  @M

  dank voor je reactie. Dit zou ik nog kunnen doen. Helaas kon ik bij de huisarts niet getest worden op bacteriële vaginose of schimmelinfectie aangezien alle test producten opgeëist waren door de Corona. Ik ga er achteraan!

  Reageer
  #5

  LGV (lymphogranuloma venereum) wordt veroorzaakt door een bijzondere variant van de Chlamydia-bacterie.

  Reageer
Reageer op: Veel afscheiding en kloppend gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief