Verandering afscheiding

 • #1

  Ik heb expres gewacht met vragen, ben niet zo’n huisarts freak namelijk. Ik heb zeg 5-7 weken geleden voor het eerst seks gehad, zowel beschermd als onbeschermd. Heb inmiddels twee soa testen gedaan, vanuit de huisarts en vanuit de ggd, allebei negatief. Heb alleen een genitaalwratje wat ik ga laten weghalen. In principe ben ik verder dus clean.

  Nu is mijn afscheiding wel veranderd. Voordat ik ooit seks had gehad was dit doorzichtig. Hoe opgewonden ik ook was of hoe “hard” ik klaarkwam: doorzichtig. Nu is het sinds de seks dus wit. Ik ben vanuit mijzelf altijd al wat opgewonden, dat + normale afscheiding (wat nu ook dus wit is) zorgt voor een vervelende vloed of vlekken in ondergoed. Ik wil ook geen strings meer aan hierdoor.

  Na het lezen van een artikel hier betreffend afscheiding waar ik mijzelf in zag, ben ik aan een schimmelkuur gegaan, dit heeft het wat verdikt, maar het is nog steeds aanwezig.

  Zou ik een zwaardere dosis nodig hebben OF is het een normaal iets dat je afscheiding (hormonaal dus) kan veranderen na je eerste keer?

  Weten jullie daar een antwoord op? Of moet ik dit ter sprake brengen wanneer ik het wratje weg laat halen?

  Reactie
  #2

  Het kan een normaal hormonale verandering zijn. Maar je kunt het uiteraard bespreken

  Reactie
Reageer op: Verandering afscheiding
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief