Plasproblemen en bang voor uitslag!

 • #1

  Beste allemaal,

  Ik hoop dat iemand dezelfde klachten herkent en mij kan vertellen dat ik mij geen zorgen hoef te maken!  3 weken geleden moest ik onwijs nodig plassen en dit heb ik heel de dag opgehouden. Nou doe ik dit wel vaker want ben een onwijs slechte drinker en plasser maar die dag had ik het zo druk op werk dat ik het vanaf de ochtend tot begin avond had opgehouden. Super dom natuurlijk vooral ik in het verleden (10 jaar terug) continu blaasontstekingen/nierbekonstekingen had.
  De klachten die ik aan het einde van die dag had waren: onwijs steken blaas, kloppende blaas, pijn flanken en branderig gevoel bij het plassen. Dit hield een week aan en toen dacht ik, ik ga maar is naar de huisarts want het is vast een blaasontsteking.
  Urine nagekeken en op kweek gezet, urine is schoon! Nu gaan we al bijna de 3e week in en zijn de klachten erger geworden. Ik moet bijna elk uur plassen. Heb verder geen bloed bij de urine.  3 dagen terug maar weer overleg huisarts.

  Huisarts gaf aan dat het mogelijk mijn baarmoeder ook kan zijn gezien ik 2 maanden geleden mijn hormoon spiraal verwisselde voor een Mirena.

  Ik herken blaasklachten als geen ander maar heb mij toch maar door laten verwijzen naar gynaecoloog. Zij heeft eergisteren van binnen een echo gemaakt en 2 kleine cystes op mijn eierstokken gevonden. Die waren dusdanig klein dat ze vermoed dat dit niet de oorzaak kan zijn van het vele plassen en de klachten. Nu heb ik aangedrongen naar de uroloog doorverwezen te worden. Ik heb de uroloog gesproken en hij wilt gezien mijn klachten een cystescopie maken (kijkonderzoek). In het verleden gehad en onwijs pijnlijk. Toch laat ik het maar doen. Ik kan pas over 4 dagen terecht. Ook moet ik een plas dagboek bij houden. Mijn urine is helder maar er zitten dus witte vlokken in. Ik mag niet op internet kijken maar toch doe ik het. Ik kom de meest enge dingen tegen. Ik weet ook niet of ik 4 dagen vol kan houden. Mijn temperatuur lijkt op te lopen (van 37.0 naar 37,4 en voel me ook koortsig). Als ik koorts heb mag ik niet gaan ivm Corona.

  Heeft iemand deze klachten ook gehad zodat ik mijzelf gerust kan stellen voor het onderzoek?

   

  liefs bloempje

  Reactie
  #2

  Enig idee wat dit is geweest en ben je er nu vanaf?

   

  Reactie
Reageer op: Plasproblemen en bang voor uitslag!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief