Plasproblemen, man 28 jaar

  • #1

    Sinds 2 weken heb ik plasproblemen. Ik heb de constante drang voor te plassen. Het is niet dat het echt drukt op mijn blaas zogezegd, maar meer op mijn penis zelf, alsof er urine zit in mijn plasbuis.

    Ook heb ik het gevoel dat ik druppels los terwijl dat niet zo is ( af en toe wel) Als ik dan naar het toilet ga (20 keer per dag) dan moet ik persen voor te kunnen beginnen plassen, dit duurt dan wel een kleine minuut, en heel veel komt er dan ook niet uit.

    Snachts word ik er wel niet wakker van. En enkel af en toe sochtends kan ik gewoon plassen, of als ik veel gedronken heb. Maar de rest van de dag voelt het alsof ik moet plassen, maar er komt maar weinig uit na langs wachten en persen.

    Moet wel zeggen dat ik de weken voor dit begon altijd donkere urine had en pijnklachten had in de onderrug, alsook een stekende knijpende pijn links en rechts op buik. Nu heb ik dit niet meer. Graag uw mening.

    Reageer
    #2

    Ik zou dan toch maar met de klachten naar de huisarts gaan en de urine laten testen op urineweginfecties en/of nierstenen

    Reageer
Reageer op: Plasproblemen, man 28 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief