• #1

  hoi.

  6 jaar geleden heb ik onbeschermde seks gehad met iemand. Heb daarna nooit klachten gehad.

  2 jaar terug heb ik een nierbekkenontsteking gehad na dat ik een blaasontsteking niet op tijd behandeld heb. Kreeg toen ontzettende pijn in mijn flanken en was kotsmisselijk met hoge koorts. Kon ook van de pijn in m'n flanken vrijwel niet lopen.

  Mijn Urine is onderzocht bij de huisartsenpost en ze 14 dagen antibiotica voorgeschreven, daarna was ik er gelukkig vanaf.

  Sinds een tijdje heb ik af en toe wat steekjes in m'n buik. Nu ben ik nogal hypochondrisch en ga ik me van alles bedenken. Vooral of het destijds wel een nierbekkenontsteking was.

  Kan iemand me misschien helpen?

   

  Reactie
  #2

  En wat zou het dan anders geweest moeten zijn denk je?

  Reactie
  #3

  Nou geen idee. Ik las dingen over soa's en andere ontstekingen...

  Ben 1 jaar na die ontsteking nog getest maar was negatief.

  Reactie
  #4

  Bij een urineteonderzoek kunnen ze dat bacterieen vatstellen die de ontsteking veroorzaken. Het zal dus echt wel een urineweginfectie zijn geweest

  Reactie
  #5

  Denk je dat ik me dan druk maar om niks / van een mug een olifant maak? Ik link nogal snel dingen aan elkaar.. Ondanks dat er 4 jaar tussen zit. En ik nu dus wat steekjes voel.

  Reactie
  #6

  Je hebt vage klachten en ik kan geen link leggen met 4 jaar geleden. Ik zeg ook niet dat er niets aan de hand is, maar kan het niet linken aan 4 aar geleden

  Reactie
  #7

  Dan denk ik dat ik dit nog even aankijk en als het niet binnenkort voorbij gaat, ik naar de huisarts ga. Kan dit met mijn menstruatie te maken hebben anders? Het lijkt wel vaker terug te komen namelijk.

  Reactie
  #8

  Het zou met je menstruatie of de eisprong te maken kunnen hebben.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: vraagje
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief