uitgescheurd en gescheurd"/> uitgescheurd en gescheurde endeldarm na sex! - Medische Forum - Dokter.nl

uitgescheurd en gescheurde endeldarm na sex!

Online ZorgZus
 • #1

  Probleem!!

  Ik ben een normaal meisje en heb "normale" sex. Daarmee bedoel ik geen vreemde hulpmiddelen. Net na de sex spoot het bloed uit mijn vagina. We hadden op z'n hondjes sex gehad en daarna gebeurde het meteen. Omdat het zoveel bloed was had mijn vriend 112 gebeld. Die zeiden dat het waarschijnlijk een gesprongen adertje zou zijn. Advies was om te douchen en mocht het verder hevig gaan bloeden, weer bellen.
  Na het douchen begon het wederom hevig te bloeden en kreeg ik hevige krampen in mijn buik. Ik had het gevoel dat er iets mijn buik zat dat er uit moest. Mijn vriend heeft wederom 112 gebeld en omdat het ernstig bloedde en ze het toch niet vertrouwde wilde zij mij meenemen naar het ziekenhuis. Op het moment dat ik de brancard op wilde stappen spoot er bloed eruit waarbij ook allemaal "stolsels" en "kwabben" eruit op de grond vielen. Ze dachten eerst dat het een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zou zijn en het een miskraam betrof. Dit kan niet gezien ik een implanon heb. In het ziekenhuis aangekomen op de afdeling gyneacologie zagen ze dat het tussenschotje tussen de vagina en anus was verdwenen. Ze wilden dit gaan hechten maar door de hevige pijn en de hyperventilatie die ik had was dit niet mogelijk. Ze hebben mij onder narcose gebracht en toen bleek dat niet alleen dat schotje was weg maar ook een flinke scheur in de endeldarm zat. Alles bij elkaar heb ik een week in het ziekenhuis gelegen met catheter, 10 dagen aan de vloeibare voeding. Met ongeloof van de artsen dat dit alleen maar door "gewone reguliere" sex kwam. Mijn vraag is of iemand hier iets over weet en of zij ervaring hiermee heeft. Graag hoor ik hier iets van want de artsen weten geen raad en ik ben best bang dat er iets is en het nog eens kan gebeuren bij de eerst volgende keer sex.
  Groeten, Debbie

  Reageer
  #2

  Het kan wel degelijk gebeuren tijdens "gewone seks" maar dat zou betekenen dat jouw vaginawand wel erg dus is geweest. De behandeld chirurg zou je hier meer over moeten kunnen vertellen.

  Reageer
Reageer op: uitgescheurd en gescheurde endeldarm na sex!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif