toompje van m’n penis is gescheurd na het hebben van sex.

 • #1

  ik ben 16 jaar en ik had laatst sex met m'n vriendin en toen was mijn toompje gescheurd, het bloede best hevig daarna was ik een week op vakantie en was het een beetje geheeld, daarna heb ik weer sex gehad en is die verder gescheurd, het bloedde zo erg dat ik bijna flauw viel. ik ben nu ongeveer 3 weken verder maar ik weet niet wanneer ik weer sex kan hebben, als iemand het weet of zelf meegemaakt heeft en wat die dan gedaan heeft hoor ik het graag.

  alvast bedankt.

  Reactie
  #2

  Heb je enig idee hoe dat scheuren is gebeurd? Had je voorheen problemen met je voorhuid dan?
  Heb je er nu geen last van?

  Ik raad je in ieder geval aan om toch maar even langs te gaan bij je huisarts om t kijken of alles goed geheeld is zodat het niet continue blijft scheuren. Bovendien is er ook nog een behoorlijke kans op infecties.

  Reactie
  #3

  het is al helemaal geheeld maar voorheen had ik er geen last van, maar het was in de ochtend en geen voorspel gehad dus waren we allebei niet nat en scheurde het.

  Reactie
  #4

  Als het helemaal is geheeld zou het geen probleem moeten zijn. Tip: zorg dat er glijmiddel in de buurt is.

  Reactie
  #5

  bedankt 🙂 maar het toompje is nog wel heel dun ongeveer de helft van wat die eerst was, ik weet niet of het vanzelf weer wat steviger word maar ik weet niet of ik nu sex kan hebben. en ik weet ook niet of de huisarts er wat mee kan doen..

  Reactie
  #6

  Je hebt twee opties:
  1. je gaat eerst naar de huisarts en laat even na kijken of alles in orde is.

  2. gewoon seks hebben MET glijmiddel en kijken wat er dan gebeurt. Scheurt het weer, dan alsnog naar de huisarts.

  Reactie
  #7

  P.S.
  Een condoom gebruiken is natuurlijk ook een optie.
  Vermindert het risico op ongewenste zwangerschap en SOA´s

  Reactie
  #8

  mijn vriendin gebruikt de pil en ze heeft geen SOA's en ik ook niet dus daar ben ik niet bang voor 🙂

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Laten we het hopen.
  Je hoeft niet altijd last te hebben of te weten dat je een Soa hebt.
  Op dit forum zijn genoeg voorbeelden te vinden van mensen die daarvan overtuigd waren en uiteindelijk toch een Soa hadden opgelopen. Maar dit is natuurlijk jullie eigen beslissing.

  Reactie
  #10

  Het is mij ook overkomen,had al een te nauwe voorhuis maar was zo groen als gras en bij de eerste poging tot penetratie met een aardig meisje kreeg zij kramp en scheurde mijn voorhuid behoorlijk in bij het toompje en wat mijn dokter zei ook het binnenblad heeft een klap gehad. Hij hechte het niet naar de oude situatie en had aan onderzijde een soort V vorm in de voorhuid en moest van hem naar ziekenhuis als het genezen was en mij laten besnijden. Schrok nogal hiervan en wie vertel je het thuis,dat niet gedaan en pas na mijn huwelijk dit laten doen. Heb er geen spijt van want is nu goed schoon te maken
  Wens een ieder het beste en wees voorzichtig bij je eerste poging.

  Reactie
  #11

  ... na een heftige treksessie is ook mijn phrenulum gescheurd, nu 1,5 week terug. Stipte pijnlijke plek eerst aan met vaseline na de dagelijkse hygiène gedurende twee dagen. Na me werkelijk suf gegoogled te hebben besloot ik tafelmargarine te gebruiken. Tot nog toe enkel verbetering. Als compleet herstel 3-4 weken op zich laat wachten ben ik meer dan optimistisch. Bij de weg, ik gebruik plantaardige margarine. Daar zit in vergelijking met gangbare soorten weinig rotzooi in...

  Reactie
  #12

  ik ben 14 jaar en mijn vriendin en ik hadden vandaag voor het eerst sex zij is al ontmaagd maar ik was nog maagd dus zij was geil en nat en we hebben goeie sex gehad in het donker en zodra ik op mijn hand keek zag k er wat bloed op zitten dus ik dacht in de eerste instantie dat het van mijn veiendin kwam maar zodra ik even op de wc mijn voorhuid naar achter deed zag ik bij mijn thoompje wat bloed zitten, ik ben nu best bang en ik weet niet wat ik moet doen! Iemand tips over wat ik zou kunnen doen....

  Reactie
  #13

  Afhankelijk van de beschadiging zou je eigenlijk even naar de dokter moeten gaan. Die kan kijken of er nog wat aan gedaan moet worden, maar kan in ieder geval een antibacteriële zalf voorschrijven om infecties te voorkomen.

  Reactie
  #14

  Ik heb nog niet lang een vriendin en we hebben al seks gehad. We zijn beide al lang ontmaagd dus was niet “de eerste keer”. De eerste keer bij ons deed het wat zeer bij mij en ik keek na de seks naar mijn toompje, het was bloederig en beetje gescheurd. (Ik heb hier verder nooit last van gehad) Het heelde wel en een week later precies hetzelfde. Dit is zo’n 5x gebeurt. Hoe kan dit opnieuw zijn gebeurd? Hoe kan ik dit nog voorkomen?

  Reactie
Reageer op: toompje van m’n penis is gescheurd na het hebben van sex.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief