Toompje bij eerste keer seks gescheurd

  • #1

    Ik ben een jongen van 18, en ik ben vorige week voor het eerst intiem geweest. Tijdens de seks merkte ik op een bepaald moment een scherpe pijn, maar die is snel weer over gegaan. Nadien zag ik dat mijn toompje wat was ingescheurd. Gelukkig geen pijn gehad achteraf en het bloedverlies bleef beperkt. Voorhuid gaat er nu ook een stuk verder naar beneden dan ervoor.

    Ik heb hier over gepraat met mijn beste vriend en die had net hetzelfde. Kan het zijn dat dit iets is wat wel vaker voorkomt?

    Reageer
    #2

    Dat komt wel eens voor. In de meeste gevallen als de voorhuid iets vernauwd is of het toompje tekort.

    Reageer
    #3

    Ik had dit ook en iemand van m'n vrienden had net hetzelfde verhaal. Even een heel scherpe pijn en dan stopt het. En bij het terugtrekken merk je dan dat het toompje wat is opgerekt/ingescheurd en dat de voorhuid er makkelijker af gaat. Ik schrok me een bult maar dit zou dus best meer mogen vermeld worden dat dit kan gebeuren.

    Reageer
Reageer op: Toompje bij eerste keer seks gescheurd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief