Stekende pijn bij vagina, niet zwanger

Online ZorgZus
  • #1

    Hoi, ik ben 17 jaar en heb sinds vandaag een stekende pijn in mijn vagina als ik mijn benen gewoon een klein stukje uit elkaar wil houden, als ik wil zitten en bij elke beweging eigenlijk. Ik weet niet echt precies de plek, de ene keer is het voor mijn plasbuis en de andere keer het gedeelte tussen mijn vagina en anus, en als ik dan probeer te voelen waar de pijn precies is, is het eigenlijk mijn hele buitenste schaamlip die pijn doet. Ook als ik mijn kont naar achteren wil doen om zo comfortabel op mijn zij te liggen doet het beneden pijn. Ik ben nog niet seksueel actief maar slik wel de pil tegen menstruatiepijn, dus of er pijn is bij seks weet ik niet. Als ik mijn symptomen op Google opzoek, vind ik vooral hoogzwangere vrouwen die dan een stekende pijn hebben, maar ik kan niet zwanger zijn aangezien ik, zoals net geschreven, nog niet seksueel actief ben. Het is alleen een stekende pijn, geen andere klachten. Weet iemand hier raad mee?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ik denk dat het goed is om met de klachten naar de huisarts te gaan.

    Reageer
Reageer op: Stekende pijn bij vagina, niet zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief