Sixpack

 • #1

  Beste lezers, ik wil graag een sixpack. Ik weeg momenteel 59 kilo en ik ben 175cm (16jr) ik heb een best zichtbaar buikje maar je kan wel de rand van mn ribben (de onderrand) zien. Ik doe om de dag een 10 min workout die focussen op de buikspieren. Ik ben al 6 weken bezig en ik zie geen verschil. Verder eet ik minder dan eerst, snacken doe ik niet wn na het avondeten eer ik ook niets. Ik ben 2 kilo afgevallen maar eigenlijk wil ik dit liever niet. De buik is echter niet weg.

  Ik wil graag een sixpack maar ik heb geen idee hoe ik die ga krijgen... Heeft iemand tips hoe ik zo min mogelijk kilo’s afval maar wel vet verlies rond de buik en spiermassa krijg? Bedankt!

  Reageer
  #2

  Je krijgt geen sixpack door minder te eten en maar 10 minuten per dag die bepaalde oefeningen tedoen , je moet koolhydraten en gezonde vetten binnen krijgen als je een spiermassa wilt opbouwen. probeer kip met rijst , vis met rijst etc als avond eten te eten. rijstwafels of fruit als tussendoortje of iets dergelijks.

   

  Ik ben net zelf een half jaar bezig met trainen , dus ik ben ook bezig met het trainen met mijn buikspieren . je ziet je vooruitgang in het begin heel weinig vooruit gaan. maak een foto vanaf wanneer je begint , maak daarna elke maand of 2 maanden een foto en vergelijk het.

   

  https://youtu.be/3p8EBPVZ2Iw  - kijk naar dat filmpje voor thuis oefeningen heeft me veel en 54 miljoen andere mensen ook veel geholpen!

  Reageer
  #3

  Als je echt wilt beginnen met trainen enz , zou ik naar een dietist gaan die een programma voor je kan instellen of misschien heb je neven/nichten of vrienden die sporten die je op weg kunnen helpen met het eet gedeelte. je kan het natuurlijk ook altijd vragen aan de plaatselijke sportschool.

  Reageer
  #4

  PS! elk dieet is anders .

  Reageer
  #5

  Hey,

  Ga idd naar een sportschool en vraag bij zowel het trainen als bij je dieet begeleiding. Ze zullen je daar graag adviseren.

  Dan weet je zeker dat je voldoende voedingsstoffen binnen krijgt in combinatie met je training. Mijn vriend traint al jaren en heeft inmiddels  een hele mooie, strakke six pack.  Voor hem is voeding net zo belangrijk als trainen, train je meer dan je aan bouwstoffen in neemt, verbrand je spierweefsel ipv dat je het juist opbouwt.

  En voor je die six pack hebt, ben je echt wel een tijdje verder hoor!

  Succes, groetjes Suzan

  Reageer
  #6

  Bedankt voor jullie reacties, zelf heb ik niet zoveel regeling in wat ik in de avond eten. Ontbijt, lunch en tussendoortjes heb ik wel voor het kiezen. Gaat het lukken als ik alleen lunch en ontbijt gezond eet en wat zal ik dan moeten etrn?

  Reageer
  #7

  Hoi,

  Dat zou ik overleggen met iemand die daar verstand van heeft, een dietist of trainer.

  Die kan je vertellen bij wat voor avondeten je bijvoorbeeld een extra tussendoortje moet nemen voor je spieren of wanneer juist niet. En afhankelijk van de tijd waarop je gaat trainen, of je na die tijd nog iets eten moet en wat.

  Mijn vriend heeft wat voeding betreft echt een heel schema ( gaat bij hem inmiddels automatisch) van wat hij eet, wanneer hij eet en hoeveel. Voor ieder persoon/lichaam kan de behoefte anders zijn, daarom het advies om zeker in het begin advies te vragen van iemand die er verstand van heeft!

  Ik snap dat het voor jou lastiger is als je thuis met de pot mee eet, maar je kunt misschien wel de porties van wat je eet aanpassen. In de zin van meer groente, minder aardappels bijvoorbeeld. Vraag maar eens in de sportschool, die jongens vinden het vaak leuk om nieuwe sporters op gang te helpen!

  Reageer
Reageer op: Sixpack
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief