Door knie gezakt

  • #1

    Hoii,
    Ik was gisteren avond buiten en toen was er een stoepje die ik doordat het donker was niet goed zag hierdoor ben ik door mijn knie gegaan. Nu heb ik veel pijn als ik mijn been lang gestrekt houd en als ik mijn been te lang gebogen houd. Als ik de trap af loop loop ik ook niet helemaal goed omdat het pijn doet. Op die knie ben ik al heel vak gevallen en het is niet altijd dat ik pijn heb. Ik heb vooral last aan de binnenkant van mijn knie. Op sommige momenten lijkt het alsof mijn knie op slot schiet en dan geeft mijn knie een hele harde knak. Ik heb vaker last van mijn knie uit het niets. Ik heb niet altijd last met het lopen, maar als ik door mijn knie zak en dan weer omhoog gaat doet het heel erg veel pijn. Weet iemand wat dit evt zal kunnen zijn en wat ik zou kunnen doen?

    Mvg

    Reageer
    #2

    Ga naar de huisartsenpost en laat ernaar kijken

    Reageer
    #3

    Dat ga ik doen, bedankt! Denkt u dat het iets ergs zou kunnen zijn?

     

    Reageer
    #4

    Of heeft u een idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #5

    die vraag kan ik zo zonder enig onderzoek helaas ook niet beantwoorden

    Reageer
    #6

    ja dat snap ik. Het is gewoon een heel zeurdirig gevoel en kan hel niet lang buigen of strekken. Ook schiet mn knie soms op slot en dan hoor je een hele harde knak. Er zit nu ook een beetje een verdikking aan de binnenkant. Moet toch echt maar naar de huisarts denk?? iemand ervaringen hiermee?

    Reageer
Reageer op: Door knie gezakt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief