Met rugpijn de opleiding doen?

  • #1

    Beste!

    Vandaag ben ik helaas flink onderuit gegaan tijdens het skiën (zeg maar gerust over de kop gevlogen). Hierbij een flinke klap gemaakt, verschrikkelijke pijn aan m'n rug (midden - links) en even geen adem gehad. Na ik denk 1 minuut even rustig te hebben gelegen ging het wel weer en heb ik daarna nog even lekker kunnen skiën.

    Eind goed al goed, zou je zeggen. Nu ik echter bij het restaurant even wat was gaan eten, was de pijn (ik denk door het stilzitten) daarna echter verschrikkelijk. Even wat beweging en het ging wel weer.

    Nou start aankomende woensdag (een voor mij erg zware) skilerarenopleiding (hoger niveau, ik ben al skileraar) die ik natuurlijk graag mee wil doen.

    Wat denken jullie? Onverstandig (kan het zo zijn dat ik iets ga forceren)? Als de pijn morgen nog erg aanwezig is ga ik sowieso even hier langs de arts, want mocht ik de opleiding niet kunnen doen heb ik hier wel een doktersverklaring voor nodig (anders ben ik ál mijn geld kwijt, nu al een deel aangezien ik hier nu zit zonder dat ik dan echt kan gaan skiën. Maar dan in ieder geval niet het opleidingsgeld kwijt).

    Ik baal er flink van en wil het eigenlijk wil gaan proberen. Maar áls ik het probeer, dan is er (qua kosten in ieder geval) geen weg meer terug. Dus dat is erg jammer

    Wat denken jullie? Ik denk zelf dat ik (de spieren in) m'n rug een beetje gekneusd heb. Zeker als je bedenkt dat de pijn heel heftig is na even stilgezeten te hebben.

     

     

    Reageer
    #2

    Ik denk dat je er toch verstandig aan doet om eerst maar eens naar een dokter te gaan en dan even verder kijken

    Reageer
Reageer op: Met rugpijn de opleiding doen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief