Verzuring

  • #1

    Tijdens duurtrainingen en intervaltrainingen heb ik iedere keer last van verzuring in de onderbenem (gevoel alsof er een ballonetje opgepompt wordt ook stijfheid) na de training heb ik nergens last van ook geen spierpijn. Wat kan ik hier aan doen?

    Reageer
    #2

    Weet iemand dit misschien?

    Reageer
    #3

    Verzuring kan het  niet zijn. Anders zou je er na het sporten ook nog last van moeten hebben. Ik denk dat je de oorzaak toch in de oefeningen zelf en in de intensiteit moet zoeken.

    Reageer
    #4

    Hier heb ik ook last van. De pijn zit in mijn kuit aan de buitenkant en aan de buitenkant van het scheenbeen. Alleen tijdens het sporten. Train nu een jaar en alles rustig opgebouwd. Een stijf vol gevoel dat op een gegeven moment stekend wordt waardoor ik niet op de gewenste intensiteit door kan gaan. Na het sporten nog heel kort een vol gevoel, daarna nergens last meer van. Iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

    Reageer
    #5

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ga eens met die klachten naar een fysiotherapeut.

    Reageer
    #6

    Bedankt voor uw advies. Heeft u misschien zo wel een idee wat het zou kunnen zijn?

    Reageer
    #7

    shin-splints zou kunnen, maar ook gewoon een overbelasting. Maar zoals ik al schreef is dat zonder enig onderzoek moeilijk te zeggen.

    Reageer
Reageer op: Verzuring


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief