Voorste kruisband revalidatie

  • #1

    Hallo,

    Ik ben Bram 26 jaar. Ik heb nu reeds 3 en halve maand geleden een kruisband operatie laten uitvoeren. 3 weken voor de operatie liep ik reeds met krukken doordat ook mijn binnenste en buitenste meniscussen gescheurd waren waardoor de knie op slot gegaan is. De meniscussen hebben ze voor 80% moeten verwijderen tijdens de operatie en ook het ALL ligament is bij de operatie gereconstueerd. Gedurende de eerste weken heb ik enorm veel pijn gehad waardoor ook oefeningen niet goed lukte. Nu reeds 3,5 maanden verder heb ik nog steeds moeite met stappen, ervaar ik nog steeds veel pijn aan de zeikanten van de knie, de voorkant, en het scheenbeen. Dit geeft problemen bij het strekken en ook het plooien, plooien is nog steeds maar 120graden na de kine behandeling.

    Volgens de specialist die mijn operatie heeft uitgevoerd is alles goed verlopen en zou alles in orde komen als ik maar genoeg mijn ozefeningen doe en genoeg train..

    Jammer genoeg is er de laaste weken bijna niets vooruitgang meer en begin ik de hoop wat te verliezen... Zijn er nog mensen die een gelijkaardig verhaal met mij kunnen delen of mensen die tips hebben?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Het vergt toch een lange revalidatie.. Met 3 maanden is toch nog echt te kort. Je zult nog iets meer geduld moeten hebben

    Reageer
    #3

    Dat wil ik wel geloven dat 3 maanden nog te kort is. Maar ook de specialist vindt dat ik achterstond op de revalidatie. Als ik dan van die verhalen lees op het internet dat mensen na 3 maand alweer joggen en amper pijn meer hebben.. Dat verontrust mij. Ook lees ik vaak over de complicatie van littekenweefsel waardoor een beperking en pijnlijke strekking en plooiing voorkomt... Daar ervaring mee?

    Reageer
    #4

    Mogelijk is dat wel. Maar dat zal dan onderzocht moeten worden....

    Reageer
    #5

    Beste,

    kans dat ik nog een respons krijg is waarschijnlijk vrij klein, maar ik waag het erop. Hoe is jouw revalidatie verder verlopen?

    ik heb ook een vkb operatie ondergaan en na 2 maand heb ik ook nog pijn (vaker’s nachts) en loop ik nog steeds op krukken.

     

    thanks!

    Reageer
Reageer op: Voorste kruisband revalidatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief