Voorste kruisband

  • #1

    Hallo allemaal,

    Ik heb op zondag 28 januari tijdens een voetbalwedstrijd mijn knie geblesseerd.

    Ben hiervoor de dinsdag erna naar de huisarts gegaan die me heeft doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daar zagen ze op een foto een scheurtje in mijn tibiaplateau (scheenbeen). Dit vermoedelijk omdat er een band zou zijn gescheurd die dit botje heeft losgetrokken. Uiteindelijk heb ik een mri scan gehad en deze wees uit dat ik mijn VKB had afgescheurd , mijn meniscus gescheurd was, kraakbeenletsel graad 3 en een botkneuzing evenals los kraakbeen in gewricht.

    Nu heb ik zelf een probleem in mijn andere been ( ben geboren met klompvoet) waardoor dat been al zwakker is. Ik ben hierdoor van mening dat ik alleen geholpen ben bij een vkb reconstructie aangezien mijn goede been voor 1,5 moet werken.

    De orthopeed heeft me nu in ieder geval 4 weken fysio voorgeschreven om mijn been op te trainen, om na die 4 weken te kijken hoe het gaat. Dat betekend in het kort dat je na 2 maanden nog eigenlijk geen steek verder bent, voor me gevoel.

    Ik zal na die vier weken namelijk nog steeds een voorkeur hebben voor de reconstructie . Heeft het bij jullie ook allemaal zo lang geduurd? Ook nu is het een maand geleden en is mijn knie nog stijf en dik.

    Reageer
Reageer op: Voorste kruisband


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief