Vingerblessure

  • #1

    Hoi iedereen,

    Ik vraag me af of iemand enig idee heeft wat er aan de hand is met mijn wijsvinger. Ik ben met sporten op iemand anders gebotst (zo'n 6 weken terug inmiddels) waarbij er iets 'raars' gebeurde met mijn vinger. Het deed op dat moment wel pijn, maar ik heb het veel erger meegemaakt. De volgende dag had ik er nog weinig last van, alleen bewegingen naar de zijkant (maar die maak je nauwelijks) waren zeer pijnlijk. Ik kon m'n vinger gewoon gebruiken en had nergens last van, hij is ook niet dik en/of blauw geweest.

    We zijn nu echter bijna 6 weken verder en de pijn blijft toenemen. Ik kan bij veel dingen m'n vinger niet meer gebruiken en als ik dat wel doe wordt dat onmiddellijk afgestrafd met pijn. Zolang ik m'n vinger echter niet gebruik, heb ik nergens last van. De ergeste pijn is trouwens als ik iets moet oppakken o.i.d. dus een combinatie van kracht/druk. Buigen en strekken veroorzaakt geen problemen.

    Ik vind dit heel raar, heeft iemand enig idee wat het kan zijn?

    Groetjes,
    Jessica

    Reageer
    #2

    Ik zou er toch maar een foto van laten maken. Dat het alleen maar meer pijn gaat doen in plaats van minder is wel vreemd.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Vingerblessure


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief