Vinger gebroken gekneusd of iets anders?

  • #1

    bal op mijn vinger gekregen. Het deed meter erg veel pijn. Toen ik in mijn vinger kneep hoorde ik een soort krak (of misschien verbeelden ik me dat) en werd de pijn een stuk minder, maar sinds dien is het niet helemaal weg gegaan. Als ik mijn vinger stil hou voel ik niks, maar wanneer ik bv iets oppak heb ik een soort pijnscheut in mijn 1e vingerkootje/het gevricht daar boven.
    Net ben ik weer gaan trainen, en kreeg ik weer een bal op mijn vinger. Weer het zelfde verhaal. Deed veel pijn en kon mijn vinger met moeite strekken. Even in mijn vinger geknepen, hoorde weer een krak (of misschien weer verbeeld) en de pijn was weer een stuk minder.

    Weet iemand wat dat zou kunnen zijn? Moet ik hiermee naar de huisarts of niet?

    Ik heb die vinger trouwens op de zelfde ong een jaar geleden gebroken, nooit helemaal 100% over gegaan.

    Reageer
    #2

    Oké er mist een stukje. Ik heb dus precies een week geleden tijdens mijn volleybal training een bal op mijn vinger gekregen

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Dat klinkt alsof hij uit de kom schiet en je met die krak hem er terug in zet. Het lijkt mij slim om even een fotootje te maken. Als hij namelijk wel gebroken is en hij scheef vastgroeit of er een botsplintertje zit kan je er de rest van je leven last van houden.

    Reageer
    #4

    Ik zou er maar mee naar de dokter gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
Reageer op: Vinger gebroken gekneusd of iets anders?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief