pijn net onder de knie schijf

 • #1

  Hallo

  Ik heb ongeveer 1,5 maand last van mij rechter knie gekregen. Het gaat om midden van de knie net onder de knie schijf. Deze klachten zijn weg gegaan nu heb ik er weer last van sinds een paar dagen.

  Ik ben een hardloper de pijn gaat hoe langer ik hardloop weg maar naar rust voel ik het weer.
  De meeste pijn heb ik na de volgende dag. Ik weet niet of het door het hardlopen komt of dat ik een keer mij knie heb gestoten. Ik werk namelijk in een reparatie bedrijf door stoot je weleens je knie.

  Soms komt spontaan de pijn op. Met trappen lopen voel ik altijd de pijn weg terug komen soms is trappen lopen zeer pijnlijk. Dit geld ook voor extreem buigen en strekken wat nooit pijn deed.

  Als ik mij knie 90 graden buigt dan heb ik net onder mij knieschijf een gevoelig plekje zitten. Het lijkt net een blauwe plek maar aan de buiten kant zie ik niks zoals opgezwollen of roodheid. Dit is vrij gevoelig zeker bij het stoten stoten tegen een kartonnen doos doet al pijn.

  Weet iemand wat dit ongeveer kan zijn?

  Reageer
  #2

  Ik heb precies hetzelfde als jou gehad..
  Het is een stukje bot wat op is gaan zetten, en omdat hardlopen een best zware sport voor je knien is kan dit wel eens gebeuren. Als ik jou was zal ik gewoon aar de dokter gaan, je krijgt een soort van bandje mee, die je paar weken om je knie moet houden. Dat bandje drukt de zwelling weer terug. Daardoor verdwijnt het ๐Ÿ™‚

  Succes!

  Reageer
Reageer op: pijn net onder de knie schijf
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief