Pijn knie schijf

 • #1

  Goeiedag,

  weet niet hoe ik dit moet uitleggen maar ik ga me best doen. Nu sinds twee dagen begon een zeurende pijn rondom mijn knie. En af en toe tintelingen aan me tenen. Alleen aan 1 kant, dus linker kant. Maar ook heb ik pijn aan mijn linker arm en ook tintelingen aan mijn linker hand. Maar als ik moet vergelijken, heb ik veel meer pijn aan mijn knie. Af en toe word het zo heftig dat ik niet weet wat ik moet doen. Strekken buigen niks verminderd de pijn. Het is alleen rond om mijn knie. Zeurende heftige pijn. En af en toe dus tintelingen aan me tenen. De pijn heb ik niet op me boven been. Knie en af en toe loopt de pijn door naar me onderbeen .
  dus, linker arm af en toe vermoeide pijn met tintelingen aan me hand.
  en zeurende heftige pijn bij me knie en tintelingen tenen linker kAnt.

   

  wat kan dit zijn?????

  Reactie
  #2

  Even los van de knieklachten: heb je veel stress of spanningen?

  Reactie
  #3

  Nee heb ik niet.

  Reactie
  #4

  Dan lijkt het me goed om met de klachten naar de dokter te gaan

  Reactie
  #5

  Ja, maandag ben ik van plan om te bellen. Het begon vrijdag dus omdat het nu weekend is zit ik er al twee dagen mee. Vandaar dat ik voor maandag hier even kwijt wou en wou vragen wat het kan zijn. In ieder geval of u me kan zeggen of het wel of niet iets om zorgen te maken is. Graag!

  Reactie
  #6

  Dat zo natuurlijk fijn zijn als ik dat zo zou kunnen zeggen, maar moet je teleurstellen .

  Reactie
  #7

  Jammer.. moet helaas maandag ook via telefoon mijn klachten gaan bespreken met de huisarts. als u naar mijn klachten kijk of leest dan kunt u toch wel een beetje inschatten wat het misschien zou kunnen zijn. Ik begrijp dat het onmogelijk is om wat op te noemen, maar op te mins paar oorzaken die kunnen wijzen naar mijn klachten. Want en zit ik met de pijn en denk er aan wat het zou kunnen zijn.
  Misschien een beknelde zenuw. Meniscus. Omdat het niet alleen mij linker knie maar ook arm is ben ik bang van dat het vanuit mijn hoofd hersenen kan komen eerlijk gezegd

  Reactie
  #8

  Krijg er geen antwoord op denk ik 🙂

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Vanuit je hoofd/herseen zal het niet zijn hoor. Daar passen de klachten niet bij. Een zenuwontsteking of een slijmbeursontsteking zou eerder kunnen.
  Doe eens de test op:
  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reactie
Reageer op: Pijn knie schijf
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief