Pijn aan binnenkant enkel (impignement)

 • #1

  Hoi,

  Ik heb tijdens het voetballen een tackle op mijn linker enkel gekregen (augustus 2011). Deze stond na de match erg gezwollen en ook wat blauw. Ik heb daarna foto's genomen van mijn enkel. Op de foto's was er niet veel te zien, enkel dat er vocht in zat. Daarna ben ik doorverwezen om kinesitherapie te volgen. Ik heb vooral pijn als ik mijn voet strek en me moet afduwen op mijn voorvoet. De pijn situeert zich vooral net boven de enkelknobbel en boven op mijn enkel/voet. Dat is in het begin wel wat verbeterd, maar na een tijdje werd de pijn terug heviger.
  Vandaag (januari 2012) ben ik naar een specialist orthopedie geweest en die zei iets van een impignementletsel.. Hij heeft daarna een ontstekingsremmend product ingespoten in mijn enkel zelf. Hopelijk zal de pijn nu verdwijnen, anders moet ik binnen 2 weken terug om verder te kijken en eventueel kijkoperatie..

  Heeft iemand ervaring met dit soort letsel? Wat is impignement juist?Iemand al zo een injectie (ontstekingsremmend) gehad? Of iemand tips/advies in verband met mijn behandeling?

  Reageer
Reageer op: Pijn aan binnenkant enkel (impignement)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief