Val trampoline, gescheurde knieband?

  • #1

    Ik ben verkeerd terecht gekomen tijdens een val op een trampoline. Mijn been ging schuin en ik hoorde en voelde mijn botten(?) in de buurt van mijn knie. Het deed tijdens de val ook veel pijn. Na de tijd proberen te staan op mijn been. toen gebeurde het volgende; mijn knie leek een soort van los te schieten en ik kon er niet op staan. Ik trok automatisch mijn been omhoog en toen hoorde ik van alles knakken. Toen ‘zat die weer goed’. Na een tijdje nog een keer geprobeerd. Weer hetzelfde. Mijn onderbeen gaat dan een soort van hangen en hoor veel geknak. Alsof er van alles scheef gaat zitten en kan er dan niet meer op staan. Moeilijk uit te leggen maar heb het zo goed mogelijk proberen te omschrijven.. De huisartsenpost vind het geen spoed. Echter baad het mij wel zorgen dat ik er niet op kan staan omdat mijn knie/been dan verkeerd lijkt te gaan staan. Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Bel de huisartsenpost weer en zeg dat je naar de eerste hulp wilt,het klinkt of je knie uit de kom is geweest.
    Als er iets stuk is of niet goed staat,is het belangrijk dat daar naar gekeken wordt en er zonodig foto's gemaakt worden.

    Reageer
Reageer op: Val trampoline, gescheurde knieband?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief