Last van heup

 • #1

  Afgelopen dinsdag stond ik op na het eten en opeens schoot het in mijn rechterheup. Een hele stekende en drukkende pijn dat door mijn hele been ging. Het voelde alsof er iets blokkeerde. Ik kon de hele avond niet meer goed lopen, het deed pijn bij mijn heup en over mijn gehele been. Ook knakte er iets bij mijn heup bij iedere beweging. Volgens mij heb ik dit 1 keer eerder gehad een tijdje geleden, toen was het de dag erna helemaal weg. Nu blijft de pijn.
  Ik heb nog steeds last van mijn heup, maar soms voel ik iets en soms niet. Gisteren was ik gewoon aan het lopen door de woonkamer en toen schoot het weer opeens in mijn heup. Heel kort kreeg ik weer een erge, stekende pijn door mijn heup, been en voet dat snel wegging en daarna kon ik weer normaal lopen. Met sommige bewegingen voelde ik mijn heup weer (ook knakken) en soms niet. Af en toe doet ook alleen mijn been pijn.
  Mijn vader en oma hebben een nieuwe heup, dus het zit wel in de familie, maar ik heb geen idee of het daar mee te maken kan hebben.

  Ik had wel al een aantal jaren last van mijn rug dat voornamelijk komt door mijn werk. 2 jaar geleden werkte ik in een andere supermarkt en als ik een dag had gevuld had ik 's avonds last van mijn rug. De dag erna was het weg, maar de afgelopen jaren heb ik daar wel soms mee gesukkeld, voornamelijk met zwaar tillen. Op dit moment werk ik in een andere supermarkt waar je niet zo zwaar hoeft te tillen en ik heb al een tijdje geen last meer van mijn rug, dus het lijkt me niet dat het van mijn rug afkomt?

  Ik moet op mijn werk wel veel lopen, wat soms vervelend is als ik het voel in mijn heup. Kan ik het daardoor overbelasten?

  Ik ben eigenlijk nieuwsgierig wat het kan zijn. Heeft iemand enig idee? En moet ik hiervoor naar de dokter gaan of even afwachten. Soms ben ik afwachtend om naar de dokter te gaan. Ik kan nog lopen en heb niet altijd pijn bij bewegen, daarom ben ik weer afwachtender.

  Reactie
  #2

  Ik ben trouwens 24 jaar...

  Reactie
  #3

  Hey,

  Zeker op jou leeftijd zou ik er niet mee door lopen, je moet nog de rest van je leven met je rug en heupen doen!

  Je zou naar de fysio kunnen gaan om te laten kijken wat er aan de hand is. Die kan je eventueel als dat nodig is, het advies geven je door te laten verwijzen.

  Groetjes Suzan

  Reactie
Reageer op: Last van heup
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief