Aanhoudende knie klachten

 • #1

  Beste,

  Na jaren van zwelling & pijn aan mijn knie was ik een aantal maanden geleden de wanhoop nabij. Ik heb samen met de orthopeed besloten om mijn complete slijmbeurs,  vocht en een stukje weefsel te laten verwijderen. Vijf weken na de operatie had ik nog steeds zeurende pijn in mijn knie, ik ben hiermee terug geweest naar een vervangende arts en deze zag niks geks. De wond was rustig/mooi hersteld en hij zei dat de klachten bij de één wat langer aanhoud dan bij de ander. Prima dacht ik. Hij raadde mij fysio aan en nu wij inmiddels weer 5 weken verder, en ik vandaag eindelijk(!!) weer begonnen ben met werk (in de bouw - 4 uur gewerkt.) kwam ik thuis met een zéér rode, pijnlijke en dikke knie.

  Uiteraard heb ik het ziekenhuis gebeld en word ik morgen terug gebeld door de specialist, alleen ziet het er niet naar uit dat ik z.s.m gezien/geholpen kan worden.

  Heeft iemand ervaring met mijn verhaal? Of herkent iemand zich in mijn verhaal? Ik wil graag weer aan het werk kunnen. Heb inmiddels al lang genoeg thuis gezeten maar met deze pijn is het niet te doen.

  Reactie
  #2

  Ben er weer. Ik had me vergist, de arts belde niet vandaag maar Vrijdag pas.

  Nu heb ik alleen ook pijn in mijn linker knie dat uitstraalt naar de bovenbeen. Belasten en met name traplopen doet erg veel pijn, haast ondraaglijk. Mijn rechter knie (die geopereerd is) zit inmiddels vol vocht, doet erg veel pijn (vooral bij aanraking), is ontiegelijk warm en springt diverse keren op "slot" (buigen wilt niet of ik moet het forceren.)

   

  Advies wordt nu zéér gewaardeerd.

  Reactie
  #3

  De knie zo min mogelijk belasten en terug naar de fysio dan maar

  Reactie
Reageer op: Aanhoudende knie klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief