Ontsteking vetweefsel

  • #1

    Hoi,

    Ik heb sinds zo'n 2 maanden onderhuidse bulten op mijn rechter bovenbeen. Vandaag naar de huisarts geweest, hij zei dat het wss ontstekingen van vetweefsel zijn. Ik heb geen overgewicht en een gezond bmi dus daar ligt het niet aan. Ik heb een verwijzing voor een echo. Tevens is mijn enkelknobbel binnenkant voet een stuk groter en heb ik een zeuren gevoel net onder de knobbel. Trouwens ook op de plaatsen van de bulten.

    De laatste 4 maanden ben ik op en af en niet fit en heb ik een aantal vreemde klachten zoals wazig zicht, gevoel in hoofd, grieperig, misselijk,  vaak plassen en spierpijn vooral in mijn rug.

    Enig idee bij wat voor ziektebeeld deze klachten kunnen passen. Iemand die ook eens ontsteking van vetweefsel heeft gehad? Ik ben altijd gezond geweest en ik vraag me echt af waar dit allemaal weg komt.

     

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Ontsteking vetweefsel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief