Nog pijn na val 5,5 week geleden

  • #1

    Hallo,
    Ruim 5,5 week geleden heb ik behoorlijke val gemaakt. Rennen met telefoon in mn hand (uiteraard njet bellend!). En toen lagen de wprtels van een boom behoorlijk om hoog. En daar lag ik. Plat op mn buik. Ik ben geloof ik best raar terecht gekomen, mede door de uitstekende klinkers door de wortels van de boom. Linker heup een grote schaafwond (12x12 zoiets), linkerknie zowel de knie zelf als tot 20 cm onder mn knie kapot. Linker schouder schaafwond.
    Rechterhand klein schaafwondje, maar wel weer een kapotte en bloedende elleboog aan de linkerkant. Dus hoe en wat, vraag het me niet.
    Knie werd wat dik, maar heb er op kunnen lopen. Na 2 dagen de huisarts pp aanraden vam vrienden maar gebeld ivm tetanus prik. En ja, die heb ik toen ook gekregen. Paar weken erna zijn we naar een dierentuin geweest. Heb niet het hele park door kunnen lopen. Was echt niet leuk. Erg veel pijn en de nacht erop weinig geslapen. Wel ben ik direct na de val beginnen te smeren met spirofloor (op de onbeschadigde huid!)
    Maar de pijn is nog steeds niet weg. Als de knie op een enkele plaats wprdt aangetikt, doet het echt zeer. Op mn knie op een zacht kussentje liggen lukt niet. Ook autorijden en fietsen zijn pijnlijk. Met lopen geen last (als het geen grote afstanden zijn, tenminste)
    Ook mijn elleboog is niet wat het wezen moet. Er hangt een bultje (ca 1,5cm) aan. Aan mn onderarm, net onder mn elleboog aan de binnen kant, net naast het lange bot wat er loopt. En dat gaat niet weg. Even met mn elleboog een deurklink los drukken, zeer pijnlijk. Maar ik kan hem verder wel goed bewegen.

    Toch begint de pijn soms erger te worden. Met name de knie en de 20 cm onder de knie.
    Een paar dagen geleden dus naar de huisarts geweest. Heeft gekeken en gevoeld. Alles doet het. Zijn de spieren.

    Toch zit het me niet lekker.

    Iemand enig idee hoe lang zoiets kan duren? En is dit echt normaal?

    Reageer
    #2

    Na 5,5 week zo je toch al wat minder klachten moeten hebben. Ik zou dan toch maar eens terug gaan naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Ik ben net een halve week geleden bij de huisarts geweest. Heeft gevoeld en gekeken. Spieren. Heeft tijd nodig, zei hij.

    Maar hoe lang. En dan zou het toch langzaam aan beter moeten gaan?

    Ik kan er verder dus wel alles mee.

    Alleen fietsen/autorijden en lang lopen zijn niet zo fijn.

    Reageer
    #4

    Een kneuzing la op zich wel zo lang duren. Hangt van de plaats en e ernst van de kneuzing af

    Reageer
Reageer op: Nog pijn na val 5,5 week geleden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief