Ski ongeval

  • #1

    Ik ben afgelopen week flink slecht gevallen tijdens het skien. Ik viel voorover waardoor mijn skies door hun gewicht kanten op gingen waar mijn knien niet heen kunnen. Meteen daarna ben ik naar een dokter gebracht. Deze dokter diagnostiseerde mij dat mijn kruisbanden in mijn linker knie hoogstwaarschijnlijk zijn gescheurd. Ik kreeg een pakketje mee met spullen waaronder een koelingscompres en een speciale zalf tegen verdikking. Maar mijn knie is helemaal nooit dik geworden. De eerte dag deed het nog best was pijn maar nu we een aantal dagen verder zijn kan ik er best veel mee doen zonder dat het pijn doet. Die knie voelt soms alleen een beetje instabiel aan. Nu ben ik onzeker over de diagnose van de Duitse dokter omdat ik volgens een dikke en pijnlijke knie zou krijgen die ik dus helemaal niet heb. Weet iemand of dit normaal is? Zijn mijn kruisbanden dan wel echt gescheurd of kan het meevallen? Ik ga volgende week in Nederland naar het ziekenhuis om alles te laten checken maar zou het toch wel fijn vinden om van te voren iets meer te weten over dit fenomeen.

    Reageer
    #2

    Als er een echt een trauma in de knie is geweest was het in ieder geval binnen 2 dagen dikker geworden dan normaal. Wat ik nu ga zeggen gaat miss raar klinken maar laat iemand je onderbeen naar echte of naar voren bewegen met het bovenveen gefixeerd. Als de uitslag bij de aangedane kant anders is (dus veel meer beweging naar achter of voor) zou ik zeker nog een keer naar de fysio gaan. Stabiliteit kan je altijd trainen en is niks miss mee. Gewoon op 1 been staan en iets door je knie zakken.

    Reageer
    #3

    Daar kan niemand je zo iets over vertellen. Een zwelling hoeft er in ieder geval niet perse te zijn

    Reageer
Reageer op: Ski ongeval


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief