Schouderklachten – pijn pees impingement

  • #1

    Goedemiddag,

    Al ongeveer 3 jaar heb ik last van mijn schouder. Het begon bij een dag schouders trainen in de sportschool. Tijdens het trainen geen last maar in de nacht werd ik wakker van hevige pijn. We dachten dat het een slijmbeursontsteking was en ben gestopt met trainen. De pijn was na een half jaar bijna weg maar bleef toch op willekeurige momenten terugkomen. Ik ben naar meerdere fysios geweest en verschillende echo’s laten maken. De pijn komt nog steeds op willekeurige momenten terug: soms als ik lang stil zit op kantoor, soms na het hardlopen etc. Of ik nou wel of niet actief bezig ben maakt dus niet uit.

    Het is dus op willekeurige momenten een stekende pijn in mijn schouder die door trekt naar mijn arm. Ik kan de pijn niet forceren door bepaalde bewegingen te doen zoals mijn arm boven mijn hoofd. Wel knakt mijn schouder bij elke beweging.

    Ik hoor van meerdere kanten een impingement, maar alle oefeningen die dat duidelijk zouden moeten maken doen geen pijn.

    Wat zou de pijn volgens jullie kunnen veroorzaken?

    Hoor graag wat jullie denken!

    Reageer
Reageer op: Schouderklachten – pijn pees impingement


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief