Vage klachten in handen/polsen

  • #1

    Hallo ik ben een meisje van 15 jaar en ik krijg heel snel last van pijn in mijn handen en polsen bij bijna alles wat ik doe, ik heb ook redelijk vaak een tintelend gevoel in mijn handen en armen, of als ik achter de computer zit en vooral met de muis bezig ben, voelt mijn rechterhand(waarmee ik dat doe) heel erg koud aan en pijnlijk.

    Op school als ik tijdens muziek bijvoorbeeld keyboard moet spelen krijg ik na een paar akkoorden al pijn in mijn rechterhand die uitstraalt naar mijn nek en dan krijg ik ook zo'n koud gevoel in de hand waarmee ik dat doe. De keyboards kunnen niet lager gezet worden en ik kan ook niet hoger gaan zitten dan de keyboard zelf, ik zou wel achter de elektrische piano die tenminste wel lager staat dan de keyboards. Helaas gaat dat niet omdat iemand anders daar al op wilt spelen. Ik kan hem moeilijk wegjagen, maarja, daar ga ik geen zeik om maken. Met gitaar spelen als ik echt van die akkoorden moet spelen dan krijg ik pijn in mijn linkerhand die uitstraalt naar mijn nek, ook bij basgitaar, maar dan bij mijn rechterhand.

    Ook bij handvaardigheid of bij science als ik moet tekenen, verven of zagen krijg ik ook weer van die misselijke krampen in mijn rechterhand. Bij verzorging als ik groentes of vlees moet snijden

    Of als ik veel moet schrijven bij een bepaald vak, of met huiswerk maken, krijg ik ook die irritante krampen in mijn hand.

    Soms krijg ik ook last van rugpijn, hoofdpijn, nekpijn en vooral pijn in mijn schouders. Ook als ik met mijn telefoon bezig ben heb ik daar ook last van.

     

    Wat is dit, waarom heb ik dit en wat kan ik er tegen doen?

     

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ga eens met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Ik heb het met mijn muziekdocent het er over gehad vandaag. Hij zei dat het er niet aan kan liggen dat ik te laag zit. Ik denk dat ik echt een afspraak moet maken met mijn huisarts, want de klachten zijn helaas erger geworden.

    Reageer
Reageer op: Vage klachten in handen/polsen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief