Pijn onder schouderblad

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jongen van 16 jaar, en ik heb al een hele lange periode last van een plek onder mijn schouderblad. Het is vooral na inspanning, en het is geen spierpijn gevoel... Het is heel lastig te beschrijven.

    Ik heb een jaar geleden een hele tijd gefitnest en dat heeft er waarschijnlijk voor gezorgd. Ik ben dus ook van fitness af gegaan omdat ik er geen zin meer in had om altijd na fitness met pijn in mijn schudde rond te lopen. Ook had ik vaak last ervan als ik buikspieroefeningen deed. Alhoewel ik al een jaar niet meer fitness heb, kreeg ik pas er weer last van na het werken. Het is werk waarbij je een beetje krom staat en eieren in een kartonnen doos doet. Dus je gebruikt je schouders er niet heel veel bij.

    Ik heb altijd al een beetje een kromme houding gehad, maar in de periode dat ik niet meer gefitnest heb, heb ik heel erg op mijn houding gelet en ben ik steeds meer mijn rug recht gaan houden.

    Ik ben ook al een keer bij een fysiotherapeut geweest maar die kon er niks over zeggen. Ik wil super graag weer beginnen met fitnessen, maar door die spier kan ik niks, nou ja, wil ik niks, want ik ben bang dat ik mijn rug verkeerd gebruik.

    (op het plaatje heb ik omcirceld waar het pijn doet)

    Ik hoop dat jullie er een antwoord op hebben.

    Mvg

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het is werk waarbij je een beetje krom staat en eieren in een kartonnen doos doet. Dus je gebruikt je schouders er niet heel veel bij.  Hier maak je dan toch een denkfoutje....bij deze handelingen gebruik je dus juist je schouders.

    Het is moeilijk om er zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ik zou je toch willen aanraden, om naar een fysiotherapeut te gaan.

    Reageer
    #3

    ik heb pijn nou pijn het is als of er een naaltje op me schouderblad prikt en dat is heel iritand ik ben soms een beetje vang dat ik kanker heb ik ben 15 zou het gewoon een spier zijn

    Reageer
    #4

    Dat heeft toch niks met kanker te maken.

    Reageer
    #5

    Hallo ik heb heel erg last van dat er idd een naald ? in m’n schouder blad prikt en die heb ik dus alleen als ik teveel kracht gebruik maar dit doet zoveel pijn dat ik er benauwd van wordt is er mischien een medicijn voor of een zalfje

    Reageer
    #6

    Je zou ermee naar een fysiotherapeut kunnen gaan

    Reageer
    #7

    Heb je inmiddels enig idee waar het aan lag?

    Ik heb precies diezelfde klachten

    Reageer
Reageer op: Pijn onder schouderblad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief