Niet meer lopen door pijn

  • #1

    Ik heb ondragelijke pijn bij mij kuitspier (tricebs). Ik denk misschien dat het en zweepslag is. Als dit zo is, is dat heel erg voor mij want, ik ben bezig met een dansvoorstelling die opzich erg professioneel is! Heeft iemand tips om van deze pijn af te komen zo snel mogelijk? Of dat je weet wat het nog meer kan zijn? Ik kan niet normaal lopen. Om te lopen ga ik op mijn tenen lopen met gebogen benen. Gelukkig als danseres heb ik een goede balans maar ik word wanhopig! dus help!

    Reageer
    #2

    Ga met de klachten naar een fysiotherapeut en laat ernaar kijken.

    Reageer
    #3

    Mogelijk dat je wat kan bereiken met tapen, afhankelijk van wat het precies is. Weet niet hoe dat werkt, zou je moeten uitzoeken.
    Stoffen als magnesium, vitamine C zouden het mogelijk ook het herstel kunnen bevorderen. Magnesium, wel een organische verbinding, helpt tegen krampen. Als je zo intensief beweegt kan het sowieso verstandig zijn om goed om te zorgen voor voldoende voedingsstoffen.
    Bedenk je wel dat lichamelijke klachten ook een emotionele achtergrond hebben.

    https://www.youtube.com/watch?v=riYs4pKpgl4

    Reageer
Reageer op: Niet meer lopen door pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief