Pijn knie na harde stoot

  • #1

    Goedenavond,

    Een week geleden heb ik mijn knie heel hard gestoten tegen het frame van mijn fiets. Zo hard dat ik even heel hard op mijn tanden moest bijten en echt even bij moest komen van de pijn. Ik had het idee dat mijn knie wel wat dik was geworden door deze stoot. 's Avonds zag ik een kleine blauwe plek en hij was een klein beetje dik. Omdat ik diezelfde avond moest tennissen heb ik een pijnstiller ingenomen en eigenlijk ging dat wonderbaarlijk goed. De volgende dag had ik nog steeds erg pijn in mijn knie en ook lopen ging niet heel soepel. Ik merkte dat het met de pijn in mij knie wel beter ging naarmate de week langer duurde. Ik kon zonder pijnstiller tennissen (ik moest 3 dagen achter elkaar tennissen), maar ik merkte wel dat ik in rust pijn in mijn knie had vooral als ik met gebogen benen zit.

    En vooral dus de pijn in mijn knie in rust baart mij een beetje zorgen.  Lopen doe ik op zich weer soepel, alleen in de ochtend moet hij een beetje soepeler worden. Verder voelt hij wel een beetje warmer aan dan de andere knie, maar niet heel erg warm. En ik heb nog een beetje drukpijn als ik op de plek druk waar ik mijn knie heb gestoten, maar ja dat is niet gek als er eerst een blauwe plek zat. De pijn die ik voel in rust, zit echt ACHTER mijn knieschijf, in mijn knie, dus niet oppervlakkig.

    (meestal ga ik naar een dokter voor jan doedel, dus ook nu weer mijn twijfels. Ik kan namelijk gewoon verder alles: lopen rennen, fietsen. De pijn is dan minimaal, alleen met rust vind ik de pijn niet zo fijn)
    Wie herkent dit en wat is jullie advies?

     

    Groetjes

     

    Reageer
    #2

    Ga dan naar een fysiotherapeut en laat toch even naar de knie kijken

    Reageer
    #3

    is er ook iemand die hetzelfde heeft gehad en wat waren de verdere stappen?

    Reageer
    #4

    Hoi, een beetje laat, maar ik herken je situatie. Heb zelf ook een stoot met de fiets gehad drie jaar geleden - na twee jaar verschillende orthopeden en mri's zijn ze erachter gekomen dat mijn achterste kruisband verrekt is. Als je nog steeds pijn hebt, zal ik je adviseren om de dokters hierop te wijzen. Dit is namelijk erg lastig te zien op mri's, maar kan wel de oorzaak zijn van de pijn. Maar waarschijnlijk weet je het antwoord al op de pijn en ben je langs geweest bij een arts. Hoop dat het goedgekomen is!

    Reageer
    #5

    Ben met mijn knieschijf tegen de zijkant van mijn deur gekomen en kan amper lopen iemand tips wat ik kan doen??

    Reageer
    #6

    Koelen en als de pijn blíjft aanhouden naar de dokter gaan en ernaar laten kijken

    Reageer
    #7

    herkenbaar! Knie behoorlijk gestoten tegen glazen deur, nu pijnlijke knie. Eerst leek het mee te vallen na eerste pijnscheut. Kan nu knie niet meet strekken want die is dik. Ijs erop gedaan. Gaat iets beter, maar kan nog niet echt beetje strekken. Toch even naar de dokter?!?

    Reageer
    #8

    Pas op met hard je knieschijf stoten tegen bv ijzer. je kan namelijk kraakbeen beschadiging oplopen daarvan

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    İk heb mijn knie tegen de punt van de tafel gestoten,het was alsof ik sterren zag zo pijnijk.twee dagen ibıprofen ingenomen .ik dacht de pijn is over maar nee het voeltheel naar .het is een brandend pijn zodra ik uit bed kom voel ik de pijn het gaat öaar niet over kan iemand zeggen wat ik kan doen

    Reageer
    #10

    @Drukke huisvrouw Naar de dokter gaan lijkt mij het meest logische ( en verstandige) om te doen.....

    Reageer
Reageer op: Pijn knie na harde stoot


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief