Pijn knie na val fiets

  • #1

    Hallo iedereen,
    Ik ben maandag gevallen met de elektrische fiets met 20km/u onderweg naar mijn volgende klant.... Nu na die val ben ik rechtgestaan en mijn benen en knie deden goed pijn, maar cava nog, dus terug op de fiets gestapt en heel rustig met pijn doorgefietst.
    Eens op mijn werk, was ik enorm stijf en deed mijn knie enorm pijn.
    Toen ik thuis kwam, meteen mijn broek uitgedaan en zag dat mijn knie geschaafd was, terwijl mijn jeansbroek niet kapot was door de val, dus ik ging in bad (was een hel) maar nadien begon het goed op te zwellen, ik ben de dag nadien naar de huisarts gegaan en die zei ja goed gekneusd zowel u knie als de enkel, die er redelijk blauw uitzag, ze zei is het tegen vrijdag niet beter, dan terug komen.
    Dus ik ben vrijdag terug gegaan want mijn knie bleef dik staan en mijn wond waar een mooi korstje opstaat awel als ik erop wrijf of aanraak doet pijn, de wond is niet ontstoken, dus denk echt dat het in mijn knie is, ook als ik de trap oploop dan hoor je zo schroevend gekraak, als ik de trap afloop dan voel ik pijn aan mijn enkel ?.
    Voor de rest kan ik goed stappen, maar niet te lang zoals naar de winkel gaan, want dan heb ik echt last, ik kan ook niets aan mijn knie verdragen, dokter zei vrijdag ja goed gekneusd, maar voor de zekerheid een rx laten nemen, want kan mss ook barstje in de patella zijn?

    Heeft er iemand ervaring mee?

    Reageer
    #2

    Als de knie goed gekneusd is, kun je daar wel enkele weken last van hebben

    Reageer
Reageer op: Pijn knie na val fiets


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief