Spierpijn,buikpijn,vermoeidheid,droge huid,bewegingsverlies

 • #1

  Ik heb al vanaf mijn geboorte te zwakke spieren, toen ik tijdens de lagere school drie keer in de week mijn arm uit de kom had (en zelf weer terug zette) kreeg ik fysiotherapie en ben gaan zwemmen, wat veel hielp.
  Maar sinds de middelbare school heb ik om de paar jaar een periode dat ik ineens (binnen drie of vier dagen) helemaal verslap en pijn heb in mijn hele rug en in mijn darmen. Deze periode duurt meestal een paar maanden, de laatste keer zelfs een half jaar. Ik ben al bij allerlei dokters geweest, die van alles hebben uitgesloten, wie kan mij verder helpen?

  Verschijnselen: Pijn in rug (zowel onder als bovenrug), warme rug, pijn in buik, warme buik, lichte temperatuurstijging maar geen koorts, ik kan ineens alleen nog maar heel langzaam lopen en wordt hier vreselijk moe van, mijn huid droogt ineens heel erg uit, mijn schouderbanden zijn slapper dan normaal, ik wordt 's nachts met een slapende arm wakker. Dit duurt een paar maanden en dan knap ik weer helemaal op. Dit heb ik nu 5 keer gehad!

  Wat ik niet heb: diarree, pijnlijke plekken (ME), koorts (alleen lichte verhoging), depressie.

  Ik hoop dat iemand me verder kan helpen, alvast heel hartelijk bedankt!!!

  Reageer
Reageer op: Spierpijn,buikpijn,vermoeidheid,droge huid,bewegingsverlies
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief