• #1

  Hallo,

  Om maar meteen met de deur in huis te vallen, ik ben voor ongeveer 1 jaar geleden met sporten op mijn schouder gevallen en ben bij de dokter daarvoor geweest,deze zei dat herstel zeker 3 a 4 maanden zou duren maar nu kan ik nog steeds geen zware voorwerpen tillen en met zwemmen niet veel kracht uitoefenen.

  Als ik de schouder gewoon beweeg kraakt er soms wel eens iets, en verga ik van de steken. iemand een idee hoe dit verholpen kan worden of moet ik er foto's van laten maken.

  groetjes Ralph

  Reageer
  #2

  heb je eigenlijk wel fysiotherapie gehad?
  Is er een foto gemaakt?
  Brenda

  Reageer
  #3

  Nee er is geen foto gemaakt en ben ook niet bij de fysio geweest, ik doe ook aan sport klimmen en merk dat ik bij enkele onderdelen niet veel mijn linker arm (schouder) kan gebruiken.

  dan zal ik volgende week maar eens een foto laten maken en kijken wat daar de uitkomst van is.

  groetjes Ralph

  Reageer
  #4

  er is dus slordig mee om gegaan!
  Pas beter op jezelf in de toekomst.
  dus maar weer terug naar de huisarts voor een verwijzing.
  sterkte Brenda

  Reageer
  #5

  Wat gaf de huisarts dan als diagnose? Want hij moet toch geweten hebben wat er aan de hand was om te kunnen zeggen dat het herstel een paar maanden zou duren?
  Het feit dat je nog steeds last hebt van die schouder, zou kunnen duiden op een fractuurtje, wat niet goed genezen is. Maar dat is wat ik denk hoor en ik ben natuurlijk geen dokter.
  Zelf heb ik vorig jaar februari m'n linkerschouder gebroken en heb daar nog steeds last van. Ondanks 6 weken mitella en 8 maanden fysiotherapie blijf ik beperkingen houden en zijn bepaalde bewegingen nog steeds pijnlijk bij sporten.

  Sterkte.

  Reageer
  #6

  Ik ben ongeveer 2 jaar geleden van de trap gevallen. Na 3 kwart jaar was er eindelijk een mri scan gemaakt, maar daar was niets op te zien. Daarna nog een met contrast vloeistof, ook niet veel op te zien. Nu ben ik naar een arts geweest die goed bekend staat in Nederland op het gebied van schouders en word ik 10 april geopereerd, eindelijk! Mijn kapsel is vergroot door de val, maar dat is dus net moeilijk te zien op foto's scans enz. Ik heb alles al geprobeerd, fysio therapie, manuele therapie, cesar therapie, krachttrainingen. Je kan het niet bedenken of ik ben er wel geweest, haha. Maar niets hielp.
  Het is zeker wel belangrijk om foto's/scans te laten maken, om zoveel mogelijk al uit te sluiten desnoods. Je schouder is zo'n beetje het meest ingewikkelde gewricht van je lichaam. Daardoor duurt een herstel ook ontzettend lang. dus hoe eerder je achter de oorzaak bent, heo sneller je ervan af bent.
  Sterkte ermee!!

  Reageer
  #7

  ik ben 2 jaar gelden van de trap gevallen en mijn schouder daarbij gebroken, heb heel lang fiso gehad en heb nu nog last. vooral het laatste jaar heb ik tintelingen in de hand en arm, s'morgens als ik uit bed kom last van slapende arm en heel veel pijn ook bij het niks doen, maar ook bij het werken en tillen en schrijven dit laatste doe ik niet vaak meer want mijn arm geeft het op kan er niks meer mee naar een paar woordjes op papier kramp en pijn).ook uitvallen van kracht in de arm, laat dingen vallen. bij de huisarts geweest kon er ook niet veel mee allen fiso maar heb ik niks meer aan denk ik dan. wie heeft nog een advies.

  Reageer
  #8

  ik zou wel graag de naam van die dokter willen weten die landelijk zo goed bekend staat als het gaat om schouderproblemen.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Schouder
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief