Aanhiudende klachten

  • #1

    John, omsinds 2 wkn voel ik mij erg onwel, misselijk, steekpijnen in omgeving van mijn milt. Ondanks mijn 5de negatief syfilis testen in januari 2023 begun ik week te twijfelen of er iets fout is aan de testen. Ik had in het begin mijn huisarts gevraagd mijn casus (zelfmedicatie met doxycycline 2 jaar geleden) online te bespreken met een arts van infectieziekten, dit mogelijkheid bestaat. Ze vond het niet nodig. Morgen heb ik een afspraak met haar, een 6de syfilis test heeft geen zin, wellicht zal ik ook aan deze testuitslag twijfelen. Mijn klachten doen mij zo onwel voelen maar ik heb het gevoel geen opties meer te hebben. Kunnen dergelijke 'fysieke' klachten psychosomatisch zijn? Ze lijken zo echt.

    Reageer
    #2

    Je zou je huisarts een doorverwijzing moeten vragen naar een psycholoog. Maar volgens mij is dat al eens eerder gezegd hier.

    En het is logisch dat de huisarts deze "casus" niet online gaat "bespreken met een arts van infectieziekten". Als ze daaraan zou beginnen, dan heeft ze een dagtaak met intercollegiaal consult. En het is inderdaad nergens voor nodig.

    Reageer
Reageer op: Aanhiudende klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief