Aanhoudende klachen

Online ZorgZus
 • #1

  Beste John, eerstsorry dat ik afkom met een vraag die ak een tijdje gekeden gesteld werd, toch mijn vraag ipnieuw:

  1 jan 2021 risicocontact gehad (pijpen met een man, eerst en enigste keer).
  14 jan rode vlek aan penis.

  18 jan zelf doxycyline aangeschaft en gedurende 14 dagen gebruikt (zelfmedicatie dus).

  23 feb toch naar mijn huisarts gestapt en alles opgebiecht.

  Onmiddelijk op alles soas getest, ook syfilus (rpr+Syfilis AS clia).

  24 maart alle testen herhaald.
  30 april alles testen heraald
  In mei opnieuw vlekken op penis pcr test=herpes 2 positief.
  15 jan 2022 alle testen herhaald.

  Voel mij steeds slechter, milde hoofdpijn alle dagen, misselijkheid, zwakke benen, aanhoudende schimmel infectie lies streek. Angst dat mijn doxycycline gebruik de syfilus testen hebben doen negativeren.

  Is dit mogelijk? Mijn huisarts zegt dat ondanks doxy gebruik niet alle syfilis testen vals negatief kunnen zijn. Door doxy te gebruiken en de aanhoudende symptomen kan ik geen vertrouwen hechten aan de uitgevoerde testen.

  Reageer
  #2

  Zeg eens eerlijk, de hoeveelste keer is dit dat je dezelfde vragen stelt?

  Antibioticagebruik beïnvloedt een syfilis test niet. De test reageert op erfelijk materiaal in het bloed, en dat verdwijnt niet door het gebruik van antibiotica.

  Dat jij je slecht voelt kan heel goed te maken hebben met de gevolgen van een angststoornis.

  Reageer
  #3

  Ik weet het maar dat doxygebruik is zo dom geweest

  Reageer
  #4

  Ik begrijp eerlijk gezegd niet waar je doxycycline vandaan hebt gehaald. Een arts schrijft die niet zomaar voor. Ergens gekocht op internet? Daar wordt niet voor niets voor gewaarschuwd. Dan weet je namelijk totaal niet wat je slikt.

  Hoe dan ook, een bloedtest op syfilis kijkt naar het erfelijk materiaal van de bacterie in je bloed, en dat erfelijk materiaal verdwijnt nooit, ook niet als je antibiotica slikt of hebt geslikt.

  Reageer
  #5

  Doxy is in de VK verkrijgbaar na een basic online consult en invullen medische vragenlijst, voor gebruik tegen malaria, volkomen legaal en gecertificeerd. Had via een vriend gekocht (kan enkel met controleerbaar naam en adres besteld worden) toen ik daar op bezoek was. Heeeeel dom uiteraard en zeker niet aan te raden. Ik ging uiteindelijk toch naar mijn huisarts maar heb het haar door mijn paniek en stom gedrag niet gemakkelijk gemaakt. Ik betaal dus nu de prijs hiervan. Hopelijk is mijn situatie voor anderen een voorbeeld van hoe het niet moet. Zelfmedicatie is gewoon slecht.

  Reageer
  #6

  Volgens mij had ik ook geadviseerd niet lichtzinnig om te gaan met antibiotica. Om al je klachten daaraan te wijten gaat wat ver. Het lijkt mij wat onwaarschijnlijk dat je met een pijpbeurt alleen alles klachten die je opnoemt krijgt. Hsv2 is helemaal onwaarschijnlijk. Herpes is overigens wel een naar virusje en in combinatie met stress allerlei kwaaltjes veroorzaken waar je normaal geen aandacht aan zou schenken. Als je niet toevallig toch de man in kwestie in z’n artiesteningang heb genomen onbeschermd. Zou ik na een soatest het even laten rusten.probeer eerst die herpes wat onder controle te krijgen

  Reageer
  #7

  De testen worden daar niet door beïnvloed. Ik denk dat je vooral last hebt van stress/angst en spanningen

  Reageer
  #8

  Zou je lij dan toch aanraden om opnieuw te laten testen? Of moet ik best nazr een psycholoog?

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Mijn laatste test was 11 maanden na beindiging Doxy, nu is 16 maanden sinds einde doxy. Heeft testen nog zin.

  Reageer
  #10

  Dat hangt een beetje van jou af. Ik zou zeggen test het nog een keer en rond het hele voorval dan voor jezelf af. Accepteer de uitkomst en kijk vooruit.

  Reageer
  #11

  Ga naar een psycholoog.

  Reageer
  #12

  nee

  Reageer
  #13

  Ik denk dat de psycholoog een goede optie is

  Reageer
  #14

  Dank aan John en anderen voor de adviezen en bereidheid in te gaan op mijn vragen, en dit ondanks dat het vaak om herhaling ging. Ik besef dat ik idd vooral mentaal een aantal zaken in orde moet krijgen. Toch een dikke pluim voor allen die zonder te oordelen ingaan op vragen en deze forum mogelijk maken.

  Merci !

  Reageer
Reageer op: Aanhoudende klachen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief